Utgångspris: 3.595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Frejagatan 3A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 108 m²
  • Byggår: 1910

Alltid lika trevligt att få presentera ett boende utöver det vanliga! I ett utav Kalmars mest eftertraktade bostadskvarter hittar du ett välplanerat och tilltalande hem som präglas av sekelskiftets oslagbara charm. En tidigare trerummare som idag likväl skulle kunna benämnas som en fyrarummare. Fönster i två väderstreck skänker bostaden underbart ljus och påtaglig rymd. Snövita snickerier, charmiga vinklar, imponerande takhöjd och en spännande planlösning. Lägg därtill ett mycket gott skick.

På Frejagatan 3A bor du allra högst upp, helt ensam, som herren på täppan! I föreningen har närliggande granne byggt till en balkong, något som godkänts av såväl byggnadsnämnden som föreningen. Nuvarande ägare har förberett med ritningar och underlag. Finns möjligheten även här? isf kommer balkongen ligga mot föreningens innergård.

Genomgående ljusa väggar, tilltagna ytor och goda förvaringsmöjligheter – vart du än vänder dig! Tidigare ägare har låtit hemmet komma till sin fulla rätt. Bland annat har ytterligare ett rum skapats. Perfekt för familjens minsting eller arbetsmyra. Ja, du avgör. Kök och badrum har renoverats under 2014/2015. Köket fick sig ett lyft under 2022/2023 med bland annat nya luckor, bänkskivor och vitvaror.

Föreningen är stabil, välmående och lågt belånad. Bo bra till låg boendekostnad. Föreningens övernattningslägenhet är högt uppskattad och perfekt när du har övernattande gäster på besök. Du bor med direkt närhet till centrum, stadsparken, Kalmar slott och havet. I kvarteret finns en välsorterad matbutik.

Ett imponerande ljusflöde, smart planlösning och belägen i vacker fastighet anno 1910 som andas så mycket historia, stil och viss mystik gör detta hem till en ren dröm!

Karta för Frejagatan 3A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-bremerlyckan-kalmar-kommun-frejagatan-3a-21287949

Avstånd till vatten: 450

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39233