Utgångspris: 2 750 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fredriksskanstorget 6

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 61 m²
  • Byggår: 2023

Välkommen till det eftertraktade området Fredriksskans!

Denna lägenhet har ett oslagbart läge på den lugna och fridfulla gatan längs Fredriksskanstorget, omgiven av vacker grönska och vatten. Stadskärnan ligger som närmsta granne men fortfarande med ett behagligt avstånd för att slippa stadens brus. Vyerna härifrån är förtrollande och gör varje dag till en njutning.

Att bo centralt innebär att du har allt inom räckhåll och här är livet bekvämt och lättsamt. Just denna tvårummare lägenhet ligger på fjärde våning med tillgång till hiss. Bostadsrättföreningen skämmer bort sina medlemmar med en rad olika bekvämligheter såsom bilpool, garageplatser, övernattningslägenhet, förvaringsförråd och gemensamhetslokal.

Interiört är denna tvårummare socialt planerad och praktisk. 61 kvadratmeter innebär gott om plats. Köket är en höjdpunkt med modern design och högkvalitativa detaljer. Det är öppet och socialt planerat med sällskapsrummet, vilket skapar en härlig atmosfär för samvaro. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum (hela 17 kvadratmeter) med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är exklusivt, helkaklat och utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Balkongen pekar stolt mot morgon- och förmiddagssolen.

Tillträde flexibelt enligt överenskommelse.

Karta för Fredriksskanstorget 6

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-fredriksskans-kalmar-kommun-fredriksskanstorget-6-20752155

Avstånd till vatten: 100

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39250