Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fredriksskanstorget 1

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 47 m²
  • Byggår: 2023

12 månaders avgiftsfritt boende! De 3 första som tecknar sig för en bostadsrätt i Brf Callmare Fästning senast den 30 augusti 2024 ingår 12 månaders avgiftsfritt boende efter inflyttning!

Varmt välkommen till en riktigt väldisponerad tvårummare. På pappret står det att bostaden mäter 47 kvm men i verkligheten upplevs den rymligare än så. Lägenheten ligger högst upp i ett attraktivt läge, har en uteplats med utsikt över Malmfjärden och Ängö men också en stor balkong åt motsatt väderstreck som bjuder på utsikt över takåsar, himmel och fina solnedgångar.

När du passerat den pampiga Fredriksskansporten kliver du in i trapphuset. Du ska högst upp i huset, dit du tar dig via hiss eller trappor. Innan du kliver in i bostaden når du din första uteplats. Här kan du ha ett mindre bord, två stolar och sedan njuta av vackra soluppgångar. Inne i bostaden är det en rymlig och möblerbar hall som möter dig. Fötterna landar på ett praktisk klinker som sedan övergår till ett fint trägolv som enhetligt följer dig vidare i hela bostaden. Hallen leder dig vidare till bostadens alla andra rum.

Bostadens moderna och stilrena kök går i vitt och ljusgrått. Köket är från Vedum och de rostfria vitvarorna är från Bosch. Hemmet har en öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum vilket gör hemmet väldigt socialt. Är inte maten klar när gästerna kommer kan dem slå sig ner vid matbordet eller i soffan och göra kocken sällskap. Från denna del av bostaden når du balkongen som har läcker utsikt och ger dig sol under hela dagen till dess att den går ner.

Hemmet har ett sovrum i bra storlek där en dubbelsäng och sängbord får plats. Mot ena väggen finns skjutdörrsgarderober.

Det helkaklade badrummet går i beige och ljusgrått. Utrustningen består av dusch med vikväggar, handfat med kommod, handdukstork, spegelskåp samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare och väggskåp.

På Fredriksskanstorget 1 ges du möjlighet att bosätta dig på ett fantastiskt läge med direkt närhet till Kalmars vackra centrumkärna och vattnet. Du bor du i ett lugnt och tryggt läge med Kvarnholmens shopping och uteliv på bekvämt gångavstånd. Om du får lust att ge dig i väg lite längre bort är det enkelt att använda bilpoolen som ingår i ditt medlemskap i föreningen, smart, miljövänligt och ekonomiskt.

Till föreningen hör en vilsam och grönskande innergård som kommer bli en given plats att slå sig ned på under sommarhalvåret. På gården har varje lägenhet även ett eget förråd. När ni ska samlas ett större sällskap för festligheter eller när du har långväga gäster på besök finns möjlighet att nyttja föreningens trivsamma gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter.

Som köpare omfattas du av Riksbyggens Trygghetslöfte.
Läs gärna mer här: https://www.riksbyggen.se/bostad/trygghetsloftet/

För mer information om föreningen gå in på https://www.riksbyggen.se/callmarefastning/

Varmt välkommen på visning!

Karta för Fredriksskanstorget 1

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-fredriksskans-kalmar-kommun-fredriksskanstorget-1-21286721

Avstånd till vatten: 150

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39250