Utgångspris: 2 895 000 kr

Beskrivning av Villa Framnäsgatan 12

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 133 m²
  • Byggår: 1932

Vi välkomnar er till en trivsam och underhållen villa där stora renoveringar är utförda, så att du kan flytta in och börja njuta av din nya vardag på en gång! Här finns många naturliga ytor att slå sig ner samt utrymme för barnens lek. Bekvämt gångavstånd till mataffär, förskolor, grundskolor och centrum.

Entré med trappa som leder till en välkomnade hall med praktiskt kapprum för avhängningsmöjligheter samt en WC. Till vänster nås ett ljust, renoverat kök i klassisk stil med matplats och gott om förvaring. Rakt fram möts ni av ett rymligt vardagsrum med utgång till ett trädäck, som bjuder in till såväl härliga grillkvällar som avkoppling i badet. Vardagsrummet angränsar till ett matrum som med fördel kan användas till sovrum vid behov. Här finns sällskapsytor för både familjen och vänner. Övre plan erbjuder två sovrum, varav ett med kattvindar. Ett extra krypin finns intill det stora sovrummet, vilket fungerar utmärkt som extra sovrum alt hemmakontor. En mindre WC finns även på detta plan. Källarplan inrymmer en renoverad tvättstuga/relax med ett härligt bubbelbadkar, separat duschutrymme, hobbyrum/sovrum, pannrum med fjärrvärme samt förrådsutrymmen.

Med ett fantastiskt centralt läge hittar ni denna hemtrevliga villa med uppväxt, lummig trädgård och härligt trädäck. En oas mitt i stan!

Karta för Framnäsgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-tranas-kommun-framnasgatan-12-21338332

Avstånd till vatten: 600

  • Tranås kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57339