Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Villa Fräkenvägen 2

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 186 m²
  • Byggår: 2008

Denna tvåplansvilla, belägen i det eftertraktade bostadsområdet Borgen i Värnamo, erbjuder en bekväm och modern livsstil med sina distinkta egenskaper!

Med en generös boyta om 186 kvadratmeter och sex rum, inklusive ett modernt kök från Ballingslöv, presenterar detta hem en imponerande plats för boende. Köket är utrustat med uppdaterade vitvaror och skapar en idealisk miljö för matlagning och umgänge.

Den genomgående ekparketten på både det övre och undre planet ger en enhetlig och elegant atmosfär. Öppen planlösning förstärker känslan av rymd och gemenskap, vilket gör det till en idealisk plats för familjeliv och sociala sammankomster.
Badrummen är fullt helkaklade med exklusiv mahognykakel och inkluderar även en bastu, vilket ger en touch av lyx och avkoppling till vardagen.

Belägen på en hörntomt, erbjuder denna villa både integritet och en välkomnande atmosfär. Garage med egen ingång till huset ger praktisk tillgång och bekvämlighet. Baksidan av huset lockar med sin härliga sydvästläge, perfekt för att njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar utomhus.

Varmt välkommen att kontakta mäklare Sebastian Larsson för visning.

Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Sebastian Larsson
Tel: 070-961 72 94
Mail: [email protected]

Karta för Fräkenvägen 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-borgen-varnamo-kommun-frakenvagen-2-21326220

Avstånd till vatten: 1500

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33155