Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fortunagatan 21

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63 m²
  • Byggår:

För dig som vill bo mitt i city! Omåttligt populära ”Gamla Kålgården” är en stadsdel som berör och få är de som inte blir förälskade i dess gemytliga miljö. Mitt i centrala Jönköping har denna vackra stadsdel vuxit upp med en tids typisk omgivning. Med ett utmärkt läge ges nu tillfälle att förvärva en riktigt bra planerad och bekväm tvåa i toppenskick med fin atmosfär. Lägenheten är i mycket bra skick och har fina trägolv, kakelugn, högt i tak samt höga fönster.

Ett trivsamt boende i mysig sekelskiftesmiljö med en charmig innergård. Föreningen är välmående och det centrala läget är toppen!

Kort och gott är detta en perfekt lägenhet för er som sätter höga krav på er boendemiljö. Med ett par minuters promenad når ni Vättern med dess underbara strand och badvänliga vatten. Med Öster city runt husknuten och Väster city bara en kort promenad bort finns allt ni kan tänkas behöva med butiker, vårdcentral och matbutik. Här finns även ett antal trevliga fik och välbesökta restauranger. För den som föredrar ett aktivt liv finns Knektaparken och Rocksjön med dess vackra promenadstråk. Kommunikationerna är mycket bra med flertalet busslinjer samt närhet till Jönköpings station.

Karta för Fortunagatan 21

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-gamla-kalgarden-jonkopings-kommun-fortunagatan-21-21325704

Avstånd till vatten: 300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55323