Utgångspris: 1 675 000 kr

Beskrivning av Villa Försjövägen 59

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 60 m²
  • Byggår:

LIVSKVALITET – STRANDTOMT – SJÖUTSIKT – NATURNÄRA – BAD – STORA MÖJLIGHETER – KOMMUNALT V/A!

Har vi inte alla drömt om ett sommarhus med egen strandtomt? Vad kan vara bättre? Jo, möjligheten att även bygga ett permanenthus på fastigheten med hänförande utsikt över Försjön! Nu finns äntligen den möjligheten att kunna förvärva en helt fantastisk fastighet, där du idag kan bygga ett permanenthus eller behålla och njuta av fritidshuset som redan står uppfört på fastigheten. Är önskan nybyggnation av ert drömhus så kan jag glädje er med att kommunalt V/A samt fiber finns för anslutning.

Med ett oslagbart läge finner ni denna tilltalande fastighet där ni kan njuta av dagarna på sjön, vid strandkanten, barnens lek vid bryggan och många, många fler rofyllda stunder invid Försjöns glittrande vattenspegel. Detta smultronställe har stor potential och erbjuder verkligen en köpare att förverkliga sin dröm . Fastigheten är en äkta sjötomt och har en tomtarea om totalt 2918 m² (1358 kvm land och 1560 kvm vatten). Tomten är även levande med allt från träd, buskar, planteringar samt en större gräsmatta som inbjuder till lek och bus. På fastigheten finner vi även ett mindre uthus/gästrum samt en äldre förrådsbyggnad.

Själva huvudbyggnaden har en äldre charm med genomgående ytskikt av trätiljor på golv och ljusa väggar som väl smälter in fint i den vackra miljön vid sjön. En plats att samlas vid är runt eldstaden i vardagsrummet där den rogivande sjöutsikten från fönsterna ger ro för själen. Köket ger möjlighet till matlagning men även mys och charm. Fin strandlinje och klart vatten inbjuder både stora och små till bad under den varma årstiden.

Detta är en plats att längta till! Runt östra sidan av Försjön är naturen en härlig variation av skog, åkermark och öppna ängar. Det är en mycket vacker natur med härliga promenadstråk där det finns möjlighet till bär och svampplockning samt många sevärdheter som är värt att ta sig tiden att besöka. Här njuter man av det ogenerade och perfekta läget med skogens inramning i bakgrunden. Rekreation, bad och båtturer blir ett naturligt inslag i vardagen, på vinterhalvåret kan man ibland åka skidor och skridskor på sjön. Det finns fina badplatser, elljusspår och mycket mer. Detta är det perfekta boendet för er som älskar natur, vackra vyer och inte vill göra avkall på närhet till stadens alla bekvämligheter.

Välkomna på visning av lite livskvalitet!

TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

Karta för Försjövägen 59

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-hult-eksjo-kommun-forsjovagen-59-21367796

Avstånd till vatten: 50

  • Eksjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57592