Utgångspris: 4 100 000 kr

Beskrivning av Villa Forserumsvägen 4

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 165 m²
  • Byggår: 1952

Varmt välkomna till Forserumsvägen 4 i Lekeryd!

Nu erbjuds en större 50-talsvilla om sex rum och kök med fina tidstypiska detaljer bevarade, här är ytorna generösa och väldisponerade. Sällskapsytorna flödar av ljus genom stora fönsterpartier där man blickar ut över trädgården. En trevlig tillbyggnad som inrymmer ett vardagsrum med access till trädäck i soligt söderläge förhöjer boendet rejält.

Att köket är husets hjärta stämmer bra in på detta hem, köket är väl tilltaget och stilfullt renoverat i klassisk stil, här ryms en stor matplats med gott om plats för den större familjen. Därtill finns en kamin och utgång till trädäck i vinkel. Vidare finns två sovrum och badrum på detta plan. En våning upp finns en möblerbar hall, två sovrum i bra storlek och ett helkaklat duschrum medan källarplan bjuder på fina förvaringsytor och rejäl tvättstuga.

Huset står placerat på en härlig tomt med bästa solläge, har ges gott om utrymme för både avkoppling och barnens aktiviteter. Integrerat garage, bra parkeringsmöjligheter för flera bilar och en välskött fasad med vitmålad panel är fler fördelar man hittar här.

Läget är lugnt och familjevänligt med närhet till de centrala delarna av Lekeryd där mataffär, service och barnomsorg finns. Inom promenadavstånd finns även fina omgivningar, strövområden och populära Uddebosjön med badplats, i närområdet hittar man också många mindre sjöar med möjlighet till bra fiske. En omtyckt idrottsförening erbjuder bland annat fotboll, orientering, friidrott, utegym och elljusspår med möjlighet till längdskidåkning på vintern.

Sammantaget ett välplanerat hem där flertalet av de stora renoveringarna redan är gjorda såsom exempelvis kök, fönster, badrum med mera. Perfekt för familjen som letar efter ett bekvämt boende med härliga umgängesytor och många sovrum.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Karta för Forserumsvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-lekeryd-jonkopings-kommun-forserumsvagen-4-21276117

Avstånd till vatten: 950

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56196