Utgångspris: 4 600 000 kr

Beskrivning av Villa Förnyelsevägen 13

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 134 m²
  • Byggår: 2010

I trivsamma och barnvänliga Ljusstaden erbjuds nu möjligheten att förvärva en påkostad familjevilla på Förnyelsevägen 13. Detta är ett modernt och stilrent hem skapat för dig som värdesätter hög boendekomfort. Huset födelas över två plan som som präglas av rikt ljusflöde, generös takhöjd och genomgående bra skick.

Planlösning i form av entreplan med inbjudande hall, stort sovrum som erbjuder utmärkt förvaring och groventré i direkt anslutning till det isolerade garget. Utöver det finns ett stort helkaklat badrum och egen tvättstuga. Nedervåningens samlingspunkt är utan tvekan kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning till varandra. Här lagar du gärna mat tack vare smakfulla val och bra matlagningsytor. Via rummet finns utgång till trädäcket, den perfekta platsen för middagar i kvällssolen. Vardagsrummet är luftigt med plats för större möblemang samt en braskamin som ger ifrån sig behaglig värme. Låt dig här hänföras av den fina arkitekturen med takhöjd till nock som skapar en svårslagen rymd. En trappa upp finner du den privata delen med två sovrum och ett allrum, härifrån nås den stora balkongen med elektrisk markis. Därtill finns en helkaklad gäst-WC.

Trädgården är bekvämt belägen med alltid önskat hörnläge. Det är uppenbart för alla som besöker Förnyelsevägen att säljarna har tagit hand om sin trädgård med en stor portion kärlek. Här finns en stenlagd uteplats på framsidan. På den skyddade baksidan en välskött gräsmatta, rabatter och damm, helt enkelt massvis av möjligheter för trädgårdsentusiasten. I anslutning till huset finns ett isolerat garage med bra förvaring och på framsidan av huset finns uppställningsplats.

Området Ljusstaden har blivit ett eftertraktat läge att bo på och har haft en snabb tillväxt, vilket inte är svårt att förstå med tanke på den perfekta kombinationen av härlig gemenskap, närhet till stadspulsen och de grönskande omgivningarna. Inom bekvämt avstånd finns förskola/skola, välsorterad livsmedelsbutik och goda kommunikationer.

Karta för Förnyelsevägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ljusstaden-kalmar-kommun-fornyelsevagen-13-21320502

Avstånd till vatten: 1400

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39360