Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Villa Förlösavägen 175D

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 122 m²
  • Byggår: 2020

Känslan av att kunna få nycklarna i handen och bara flytta in och njuta av hela bostaden direkt- nu finns tillfället!

I fina och naturnära Förlösa strax utanför Lindsdal finns nu tillfället, där ni erbjuds en inflyttningsklar bostad i toppskick. Beläget på sista hörntomten med närhet till skog, ängar och fin natur, finns en baksida med stor terrass i härligt solläge större delen av dagen med nedsänkt spabad för härliga stunder med familj och vänner. Terrassen är generöst tilltagen och här finns gott om plats för både solsängar och matplats. Ett kliv ned och det varma gräset killar under fötterna en solig sommardag.
Det isolerat garaget med fjärrstyrd port ligger smart beläget på tomten sett och har idag plats för en bil och även utrymme för ytterligare förvaring. På den generöst tilltagna tomten har man även satsat mycket på utemiljön i form av både gräsmatta och fin stenläggning.

Bostaden erbjuder idag allt samlat i ett plan i form av 3 sovrum, ett stort allrum med vardagsrumsdel och matsalsdel, kök i trevlig planlösning med matplats, två stora badrum samt en praktisk tvättstuga i groventrén. Sovrum samt tvättstuga erbjuder gott om förvaring. Master bedroom ligger enskilt beläget i ena änden av bostaden efter kök sett, med närhet till tvättstuga och ena badrummet. De andra två sovrummen finns belägna i andra änden av bostaden, intill ett av badrummen. Bostadens är smakfullt inredd både exteriört som interiört med stilrena val. Här är ett hem och en plats som skapar utrymme för både lek, umgänge och en harmonisk atmosfär. Förutom fantastik natur finns närhet till bra kommunikationer samt allt vad både Lindsdal och centrala Kalmar har att erbjuda. Detta hem är en plats att växa och leva länge på!

Låter detta som en bostad i er smak?
Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för med information:
Johanna Rathjen
072 – 070 67 31
[email protected]

Karta för Förlösavägen 175D

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-forlosa-kalmar-kommun-forlosavagen-175d-21285508

Avstånd till vatten: 3400

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39365