Utgångspris: 3 195 000 kr

Beskrivning av Villa Folkparksgatan 3

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 150 m²
  • Byggår: 2019

Detta är din chans att äga en fantastisk enplansvilla i idylliska Forserum, en pärla som ger dig den perfekta balansen mellan avskildhet och tillgänglighet! Här finner du en välgenomtänkt planlösning som ger dig friheten att inreda hemmet precis som du vill. Varje hörn är användbart och skapat för att göra vardagen smidig.

Den generösa trädgården ger gott om utrymme för lek, odling och avkoppling eller möjligheter att utforma/bygga till en carport/garageplats. Omgiven av naturens skönhet erbjuder detta hem en rofylld och naturnära miljö, där du kan slappna av och andas ut. På bara cirka 20 minuters avstånd hittar du Jönköping, en pulserande stad full av möjligheter. Idealiskt för pendlare och alla som älskar stadslivet.

Väl inne i huset möts du av en inbjudande hall med grå klinker på golvet, som ger ditt hem en elegant inledning.
Det rymliga vardagsrummet är fyllt av naturligt ljus tack vare de stora fönsterpartierna.
Köket är en fröjd för ögat med sin vita inredning och klinkergolv. Här finns generösa arbetsytor och takhöjden ger en känsla av rymd.
Två badrum är en lyx när du har bråttom på morgonen. Båda är helkaklade och utrustade med bekvämligheter som uppfyller dina behov. Sovrummen är av god storlek och ger dig utrymme för större möblemang. Bostaden bjuder även på ett extra förråd som gör att du har gott om plats för allt du behöver, vilket hjälper dig att hålla ditt hem organiserat och prydligt.
Vidare finnar du även tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare, vilket gör det enkelt att ta hand om din tvättbehov.

I Forserum finns flera förskolor inom 1 km avstånd. Rosenholmsskolan från förskoleklass till årskurs 9 ligger på 5-10 minuters promenadavstånd. Där det finns en tunnel under den mer trafikerade vägen med en gång och cykelväg. I samhället finns också möjlighet att vara aktiv inom både med fotboll och innebandy genom Forserums-IF. För den som gillar scouterna finns det grupper för olika åldrar. Inom gång och cykelavstånd finns padelbanor och tennisbana utomhus på sommarhalvåret precis intill Lillsjön. Det finns även en skid-och orienteringsklubb i samhället (FSOK). Cykeltur till Storsjön är populärt för bad om sommaren.
I centrum på 6-10 minuters gångavstånd finns en matvarubutik, blomsterhandel, frisör, järnhandel, bibliotek med medborgarkontor. Där finns också en fin näridrottsplats med bl.a en basketplan, utegym och en större lekpark.

Varmt välkommen till ditt nästa hem på Folkparksgatan 3!

Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Folkparksgatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-forserum-nassjo-kommun-folkparksgatan-3-20880743

Avstånd till vatten: 250

  • Nässjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57178