Utgångspris: 1 450 000 kr

Beskrivning av Villa Folbergagatan 5

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 137 m²
  • Byggår: 1979

PERSONLIGA VISNINGAR sker enligt ök. Vgr. 0708-794 794 för bokning.
Med ett härligt läge, där Öland är som smalast i sin bredd, och med omedelbar närhet till både Grönvik och populära Djupvik ligger denna fastighet anno 1979 med stor potential att skapa sitt nästa permanent- eller fritidsboende.

1-plansvillan uppfördes 1979 om c:a 138 samt ett friliggande garage om c:a 14 kvm. Villan är belägen på en stor, plan och barnvänlig tomt om drygt 3100 kvm. Här bor man i ett insynsskyddat, naturnära läge med vackra vyer över ängs- och åkermark. Fastigheten erbjuder flertalet buskar, fruktträd och odlingsplatser om så önskas.

Idag är villans exteriöra skick i en god kondition. Tegelfasaden är i ett gott skick, den svarta träpanel upp till taknocken på husets gavel samt garage är nymålat och det generella intrycket av villan exteriöra skick är gott. Även farstukvisten och trädetaljerna kring fönster och dörrar är nymålade i nutid.

Taket är utrustat med tegelpannor från byggåret där mossa förekommer på takpannorna. En rekommendation är att detta borstas bort och taket tvättas. I övrigt är villan välunderhållen men i behov av invändig modernisering. Samtliga ytskikt, väggar, tak och mattor samt kök, gäst-toalett och badrum från byggåret 1979 och idag behov av renovering för att anpassas till 2024-års boendestandard. Potentialen är dock mkt god att skapa ett riktigt fint boende i ett härligt naturläge!

Villan inrymmer 3 bra sovrum, ett arbetskök med tillhörande matplats. Allrum/TV-rum med intilliggande vardagsrum samt en härlig inglasad terrass med utgång ut till den barnvänliga tomten. Idag är uteplatsen stenbelagd och fint belägen mellan husfasaderna i vinkel. Här finns möjlighet, för den som önskar, att anlägga ett större trädäck i härligt solläge!

Varmt välkommen på visning!

Karta för Folbergagatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-folberga-borgholms-kommun-folbergagatan-5-21364148

Avstånd till vatten: 1800

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38791