Utgångspris: 1 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fogdegatan 5A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 54 m²
  • Byggår: 1946

Välkommen till en välplanerad lägenhet på populära Lindö med balkong i västerläge. Uppskatta det vackra ljusinsläppet och njut av balkongen som är strategiskt placerad för att fånga eftermiddagssolen. Vardagsrummet utgör bostadens största rum. Här ryms en stor soffgrupp, en tv-bänk och gott om svängrum. Lägenheten imponerar med sitt stora kök, som har rikligt med förvaring, gott om arbetsytor och en rymlig matplats. Det väl tilltagna sovrummet är utrustat med tre garderober för optimal förvaring. Badrummet är stilren med helkaklade väggar och golv, som kombinerar både stil och funktion på bästa sätt.

Föreningen har en stabil ekonomi och innehar för närvarande mer tillgångar än skulder. Här kan du känna dig trygg, med vetskapen om att ditt boende är väl förvaltat ekonomiskt sett. Du har dessutom tillgång till två förråd, och i föreningen finns även en övernattningslägenhet.

På Lindö bor du i en fridfull omgivning med vatten och natur alldeles i närheten. Med bara en kort promenad når du Kalmar city, vilket ger dig både stadens puls och dess bekvämligheter inom räckhåll. Detta fantastiska läge kombinerar det bästa av två världar – en avkopplande miljö med närheten till allt du behöver för en bekväm vardag.

Karta för Fogdegatan 5A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-lindo-kalmar-kommun-fogdegatan-5a-21279001

Avstånd till vatten: 200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39235