Utgångspris: 1 150 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fogdegatan 1C

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 36 m²
  • Byggår:

Välkommen till en charmig bostadsrätt belägen på Lindö i populära Kalmar. Här erbjuds en praktiskt planerad 1:a om 36 kvadratmeter i föreningen BRF Simpan 14. Med närhet till centrum samt vackra promenadstråk i omgivningarna finns här alla möjligheter till en bekväm och aktiv livsstil.

Detta objekt passar perfekt för dig som söker en bostad med låg avgift och vill bo i en obelånad förening. Utan onödiga extrakostnader kan du njuta av lugnet och tryggheten här på Lindö.

Boendet är beläget på första våningen med egen ingång, bostaden präglas av en genomtänkt planlösning. Här finns gott om plats för både vardagsliv och avkoppling. De ljusa och trivsamma ytorna bjuder in till kreativitet och personlig inredning, perfekt för att skapa ditt drömboende.

I närområdet finns vackra grönområden och härliga promenadvägar att utforska, perfekt för dig som gillar att vara aktiv och njuta av naturen. Med närheten till centrum har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll, från shopping och restauranger till service och kommunikationer.

Missa inte denna unika chans att förvärva en prisvärd bostad i en populär del av Kalmar. Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag! Vi ser fram emot att guida dig genom denna spännande process tillsammans. Välkommen till ditt nya hem på Lindö!

Karta för Fogdegatan 1C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-lindo-kalmar-kommun-fogdegatan-1c-21305379

Avstånd till vatten: 150

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39235