Utgångspris: 3.700.000 kr

Beskrivning av Villa Flintgatan 10

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 140 m²
  • Byggår: 1938


Välkommen till detta underbara hem där charmiga sekelskiftesdetaljer möter modern komfort och bekvämlighet. Denna bostad sträcker sig över fyra våningar med fem rum, varav fyra sovrum, inklusive en mysig takvåning. De rymliga rummen är särskilt uppskattade av säljarna, vilket ger barnen gott om plats att leka och växa upp. För familjen är närheten till skolor och förskolor en oslagbar fördel.

Den mysiga innegården på baksidan är en oas där odlingslådor pryder landskapet. Här har familjen odlat jordgubbar, potatis och mycket mer, och barnen har haft friheten att springa och plocka sina egna godsaker. Med Krunckenbergska Brinkens grönområde och lekplats i närheten finns det ytterligare möjligheter till utomhusaktiviteter för både barn och vuxna.

Beläget nära stadens hjärta har du närhet till ett brett utbud av butiker och restauranger. Kulturella upplevelser finns runt hörnet på Gummifabriken, där du kan njuta av restaurangens läckerheter, utforska biblioteket eller koppla av med en filmvisning. Här blir detta hus ett sant paradis för både avkoppling och underhållning.

För de som söker avkoppling och utomhusaktiviteter är Prostsjöns badplats och motionsspår bara en kort promenad bort. Kom och upplev allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av er bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Sofia Bjurelid:
Tel: 070-865 09 73
Mail: [email protected]

Karta för Flintgatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-centrum-varnamo-kommun-flintgatan-10-21276652

Avstånd till vatten: 250

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33130