Utgångspris: 1 095 000 kr

Beskrivning av Villa Flatehult 401

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 151 m²
  • Byggår: 1918

Välkommen till en magisk plats där det gula huset med sina vita knutar står som en inbjudande portal till en värld av charm och karaktär. Detta är inte bara ett hem; det är en upplevelse av tidlös skönhet och trivsel.
På en trevlig och fridfull plats väntar detta hus på att bli en del av din livshistoria. Med ett förtrollande ljusinsläpp som omfamnar varje vrå, blir varje dag fylld av en naturlig lyster och positiv energi.

Inuti huset möts du av en atmosfär av genuin snickarglädje och unik design. De flera eldstäderna, varav några fortfarande sprakar med liv, skapar en känsla av värme och inbjudande intimitet. Här kan du föreställa dig mysiga kvällar framför elden, omgiven av historiens vingslag och modern komfort.
Denna bostad är inte bara ett praktiskt boende; det är en resa tillbaka i tiden samtidigt som du omfamnar det bästa av nutidens bekvämligheter. Den trevliga placeringen gör det lätt att njuta av omgivningens skönhet samtidigt som du har bekvämt avstånd till det vardagliga.

Välkommen till ditt nya hem, en plats där varje detalj berättar en historia och där varje dag är en möjlighet att skapa nya minnen. Detta är inte bara ett hus; det är en livsstil som väntar på att omfamna dig. Sätt din egna känsla och skapa din egna bullerby-känsla i detta inbjudande och unika sekelskiftestraum.

Flatehult 401 -l en värld av varaktig skönhet och evig trivsel!

Karta för Flatehult 401

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-gronskara-nybro-kommun-flatehult-401-21054335

Avstånd till vatten: 1100

  • Nybro kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57993