Utgångspris: 3.795.000 kr

Beskrivning av Villa Fibervägen 4

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 170 m²
  • Byggår: 2020

I mysiga Läckeby kommer snart chansen att bli ny ägare till denna påkostade tvåplansvilla med inbjudande yttre, härliga ytor samt lugnt och barnvänligt läge endast ca 100 m från Åbyskolan. Huset färdigställdes år 2020 av husmodellen Hjältevadshus och har vårdats väl av nuvarande ägare.

Vi möts av en pampig entré öppet till nock och får direkt en härlig känsla av rymd i boendet! Välplanerat inre med öppen, social planlösning med en lyxig och praktisk köksö i centrum. Påkostade Miele-vitvaror och en mysig kakelugn. På entréplanet hittar vi kök, vardagsrum, sovrum, duschrum och tvättstuga idag. En trappa upp hittar vi ytterligare ett allrum, tre rymliga sovrum samt ett badrum som ännu ej är färdigställt. En effektiv frånluftsvärmepump sköter uppvärmningen kopplad till vattenburen golvvärme nere och radiatorer uppe.

Även solcellerna på taket bidrar till ett ekonomiskt smart boende! Ett härligt altandäck har nuvarande ägare byggt runt hela huset så du alltid kan hitta sol eller skugga när du önskar. På tomten hittar vi ett fristående förråd och det är markförberett för en carport eller garage samt framdraget VA/el.

Förrådsbyggnaden på tomten som delvis är inredd som en bastu ingår ej i husförsäljningen.

Varmt välkomna att kontakt oss för mer info!

Karta för Fibervägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-lackeby-kalmar-kommun-fibervagen-4-21284753

Avstånd till vatten: 4900

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39597