Utgångspris: 4 800 000 kr

Beskrivning av Villa Femtinge Rogstad 1

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 250 m²
  • Byggår: 1909

Femtinge Rogstad 1 är en idyllisk fastighet som ligger mellan Sävsjö och Bringetofta, invid den fridfulla byn Femtinge. Denna fastighet erbjuder en harmonisk lantlig atmosfär och utgör en unik möjlighet för den som är intresserad av att driva en hundverksamhet med passion och engagemang.

Bostadsbyggnaden är rymlig och välutrustad, med ett entréplan som innehåller kök, matplats, vardagsrum med matsal, sovrum och ett badrum. Huset har en tillbyggnad med ett allrum som är avdelat för hundarna att gå in och ut. Länken mellan byggnaderna nyttjas som praktiskt grovkök. På övre plan finns flera sovrum och över tillbyggnaden finns ett stort rum som kan anpassas efter dina önskemål. Här finns obegränsade möjligheter att skapa ett personligt utrymme som passar din livsstil.

Denna fastighet inkluderar också en särskild byggnad där det idag bedrivs hundpensionat. Här har du möjlighet att ta emot upp till 60 hundar. Verksamheten har ett välrenommerat rykte med hög beläggning året runt, vilket ger en stabil grund för din fortsatta utveckling. På entréplanet finns fem hundrum med varierande antal boxar för att möta olika behov. Tvättstuga, förråd och kontor finns också tillgängliga för smidig verksamhetsdrift. Övre planet är anpassat för konferensmöjlighet med flera sovrum för övernattningsmöjligheter, dusch och wc.
Utomhusmiljön vid pensionatet är omsorgsfullt utformad och inkluderar många uteboxar och tre rymliga rasthagar, vardera om cirka 300 kvadratmeter. Allt är välplanerat och välutrustat med god tillgänglighet och möjlighet att anpassa för hundarnas behov.

Denna fastighet är den perfekta kombinationen av lantligt boende och möjligheten att driva en givande verksamhet hemifrån. Här kan du följa din passion för hundar samtidigt som du njuter av en avkopplande och naturskön livsstil. För alla dina vardagliga behov finns närheten till Sävsjö med sina butiker, vårdcentral och övriga service.

Karta för Femtinge Rogstad 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-savsjo-kommun-femtinge-rogstad-1-20694042

Avstånd till vatten: 300

  • Sävsjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57691