Utgångspris: 725 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fatabursvägen 9B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 37,5 m²
  • Byggår: 1955

Ett perfekt alternativ för dig som söker ditt första boende, studentboende eller övernattningslägenhet. Du väljer själv om du vill ta tillvara på vardagsmotionen och trapporna eller om du väljer att ta hissen upp. Häng på in så ska jag presentera bostaden närmare.

Redan i hallen infinner sig en harmoni och krispighet. Lägenheten är ljus och fräsch. Hallen är rymlig och det finns gott om plats för ytterligare förvaring i garderoberna Rummet är rymligt, här inryms allt du behöver och det med råge. En bredare säng, hörnsoffan, tv och tv-möbel. Här finns också en fransk balkong för att kunna få in den friska luften och känna vinden i håret. Köket är vitt och fräscht, det finns bra med plats för matlagning och en större matmöbel för den som önskar. Här kan gästerna slå sig ner medan middagen tillagas, allt utan att det känns trångt.

BRF Hagtorpet är Kalmars största förening. Föreningen är stabil och arbetar mycket för att underlätta vardagen och hålla nere kostnader. Bla har de installerats i laddstolpar, det finns övernattningslägenheter och släpvagn att hyra och ett kollektivt avtal vad det gäller bredband. Föreningen har en gemensam bastu och gym att tillgå. Nyligen installerades solceller som sänker boendekostnaderna ytterligare för bostadsrättsinnehavarna.

Här bor du med närhet till matbutiker, vårdcentral, köpcentrum med mera. Dessutom har du bra cykelförbindelser in till stadens puls, universitetet och badplatser. Om cykeln strejkar eller vädret inte tillåter finns busshållplatsen i nära anslutning.

Varmt välkommen på visning till Fatabursvägen 9B!

Karta för Fatabursvägen 9B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-skalby-kalmar-kommun-fatabursvagen-9b-21294111

Avstånd till vatten: 1200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39366