Utgångspris: 725 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fatabursvägen 5B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 34,5 m²
  • Byggår: 1954

På skönt läge invid Skälbys trivsamma omgivningar välkomnas du av denna yteffektiva enrummare med genomgående planlösning. Hemmets 34,5 kvadratmeter är optimalt utnyttjade för att skapa en bekväm och funktionell boendemiljö. Interiören är stilfull med ljusa och fräscha ytskikt som ger en känsla av hemtrevnad. Med en låg boendekostnad är denna bostad perfekt för studenten eller för den som önskar en mindre lägenhet på ett bra läge.

Denna välplanerade lägenhet bjuder på ett vackert ljusinsläpp genom bostaden med en härlig grönskande vy från fönsterna ut mot föreningens fina innergård. Ett luftigt allrum som ger plats för såväl soffgrupp, säng som matgurpp. Här finns dessutom en fransk balkong som går att öppna upp under sommarens alla varma dagar. Kokvrån går i öppen och social planlösning med allrummet och bjuder på bra arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter i skåp. I hallen finns utmärkt garderobsförvaring för att maximera utrymme, härifrån når du dessutom badrummet med halvkaklade väggar. Denna lägenhet är bekvämt belägen en halvtrappa upp, dessutom finns hiss i huset.

Föreningen är välskött och omtyckt, med fina innergårdar, gästlägenhet, bastu, gym och samlingslokal. Läget är perfekt med närhet till lummiga promenadstråk och grönskande natur samtidigt som du på en kort promenad når välsorterad livsmedelsbutik och annan service. In till city tar du dig med enkelhet på en kort cykeltur via de fina cykelvägarna eller om du hellre föredrar att hoppa på bussen finns busshållplatsen bara ett stenkast bort med goda kommunikationer.

Karta för Fatabursvägen 5B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-skalby-kalmar-kommun-fatabursvagen-5b-21308520

Avstånd till vatten: 1200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39366