Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fatabursvägen 3B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 70,5 m²
  • Byggår: 1956

Välkommen till denna helrenoverade gavellägenhet. Här finner du ett modernt hem med fönster i tre väderstreck som ger en ljus och härlig känsla i varje rum.

Här erbjuds 70,5 välplanerade kvadratmeter fördelade på tre rum och kök. Det stora vardagsrummet med vackert ljusinsläpp från tre håll ger möjlighet till många olika möbleringsalternativ. Från vardagsrummet når du balkongen, strategiskt placerad för att fånga eftermiddags- och kvällssolen i västerläge. Köket är modernt designat med en optimal planlösning som ger gott om förvaring och arbetsytor. Här finns plats för ett stort matbord precis vid fönstret. Badrummet är stilrent med helkaklade väggar och golv samt exklusiva materialval från Svedbergs, vilket ger dig en omedelbar spa-känsla. Dessutom finns golvvärme för extra komfort. Sovrummen är optimalt placerade för lugn och avskildhet, utan insyn. Det finns även ett smart belysningssystem från Plejd installerat, vilket låter dig styra belysningen med en vanlig knapp eller via Plejd-appen. Du kan skapa olika scenarier och schemalägga belysningen efter dina behov och önskemål.

Brf Hagtorpet är Kalmars största förening med gym, bastu och gästlägenhet. Lugnt och tryggt område nära natur, mataffär och pizzeria. Med god ekonomi och låg belåning i föreningen erbjuds en stabil boendesituation. Föreningen har nyligen tecknat ett kollektivt avtal med Telia. Det ger medlemmarna grundutbudet av TV, 250/250 Mbps internet och telefoni till ett obligatoriskt tillägg på endast 174 kr per månad. Föreningen har även installerat solceller vilket resulterar i lägre boendekostnader. Enkla transportalternativ via cykel- och gångvägar till centrum för ett bekvämt boende nära allt du behöver.

Karta för Fatabursvägen 3B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-skalby-kalmar-kommun-fatabursvagen-3b-21335083

Avstånd till vatten: 1200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39366