Utgångspris: 1 550 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fatabursvägen 1A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 73,5 m²
  • Byggår: 1954

Varmt välkommen till Fatabursvägen 1A, denna magnifika trerummare har ett eftertraktat läge med fönster i tre vädersträck. Här har varje detalj noggrant valts ut för att skapa en harmonisk och stilfull atmosfär. Med det slående gavelläget får du ett fantastiskt ljusinsläpp på de stora ytorna som snart blir dina!

Redan vid första steget in i den välkomnande hallen möts du av praktisk klinker och smakfull inredning som genomsyrar hela bostaden. Via hallen nås det stora badrummet med fönster och ett av sovrummen. Vidare uppenbarar sig det rymliga vardagsrummet som är rätt plats för både avkoppling och underhållning. Via sällskapsrymmet nås den inglasade balkongen – perfekt för loungemöbler och avkopplande stunder. Det eleganta köket har alla rätt för dig som ställer höga krav på dina matlagninsmöjligheter, det finns ingen bättre plats för att avjnjuta kulinariska stunder och sociala samkväm med nära och kära på. Från vardagsrummet når du hemmets andra sovrum, där den eleganta känslan fortsätter med sobra färgval, lyxig heltäckningsmatta och praktiska skjutdörrsgarderober som erbjuder utmärkt förvaring. Ett stort plus är att du bekvämt tar dig upp med hiss till lägenheten.

På Fatabursvägen 1A bor du i en stabil och välskött förening med ett grönskande läge. I området finns vackra promenadstråk, en välsorterad livsmedelsbutik och annan service. På kort cykelavstånd finner du citykärnans utbud av shopping och restauranger. Dessutom har du goda kommunikationsmöjligheter med buss, och det korta avståndet till motorvägarna underlättar vardagen för dig som pendlar med bil.

Välkommen till ett hem där trivsel och kvalitet möts på bästa sätt!

Karta för Fatabursvägen 1A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-skalby-kalmar-kommun-fatabursvagen-1a-21337754

Avstånd till vatten: 1200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39366