Utgångspris: 785 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fatabursvägen 17B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 34,5 m²
  • Byggår: 1955

Varmt välkomna till Fatabursvägen 17B och denna välplanerade lägenhet. Här tar du hissen hela vägen upp till fjärde våningen och får njuta av ett riktigt hem med rikt ljusflöde tack vare fönsterpartiet i allrummet samt takfönster i både allrummet och i kokvrån.

Själva lägenheten är välplanerad och erbjuder en enhetlig samt stilsäker interiör. I allrummet förtrollas du av fondväggen med en tapet från William Morris & Co, som på ett smakfullt sätt bryter av de välskötta ytskikten. Tillsammans med det charmiga snedtaket skapas en hemtrevlig atmosfär som kommer att få dig att direkt falla för denna pärla till bostad. Allrummet ger plats för en större soffgrupp och matgrupp samt en säng i den praktiska sovalkoven. Via hallen når du en separat kokvrå, ett fräscht badrum samt en rymlig klädkammare. Denna enrummare är perfekt som förstabostad, studentlägenhet eller varför inte som övernattningslägenhet.

Här bor du i en välskött och stabil förening med närhet till allt som vardagen kräver. I området finns grönskande promenadstråk, välsorterade mataffärer, gym och annan service. Utanför porten finns en busshållplats samt fina cykelvägar som smidigt tar dig in till city.

Karta för Fatabursvägen 17B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-skalby-kalmar-kommun-fatabursvagen-17b-21348685

Avstånd till vatten: 1200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39366