Utgångspris: 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fatabursvägen 13

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 50 m²
  • Byggår: 1954

Nu presenteras äntligen Fatabursvägen 13, ett hem omgivet av vacker grönska och fin natur, med bekvämt avstånd in till centrum så är det inte svårt att förstå varför detta är ett trivsamt läge. Utöver det har stora delar renoverats och på så vis är de bara att ställa in möblerna och trivas från första stund.

Med hiss direkt från markplan tar du dig bekvämt upp till andra våningen och välkomnas av denna effektivt planerade tvårummare där varje rum har sin givna funktion och möbleringens möjligheter som i stort sätt sköter sig själv. Lägenheten är i klanderfritt skick med väl valda detaljer och smakfulla materialval som genomsyrar hela bostaden. Detta är kort sagt en riktig pärla med allt man kan önska sig. Hemmets hela 50 kvadratmeter fördelar sig på ett rymligt sovrum, stort vardagsrum, kök med matplats och hel kyl samt frys samt ett fräscht badrum. Därtill erbjuds en ljuvlig inglasad balkong som förlänger lägenheten under sommarhalvårets alla varma månader.

Välkommen att bosätta dig i ett eftertraktat kvarter samt i en välskött och stabil förening. Här bor du med direkt närhet till vackra naturomgivningar, grönskande promenadstråk, välsorterad livsmedelsbutik och annan service. På Fatabursvägen bor du bekvämt med cykelavstånd in till centrum och dess breda utbud av restauranger, shopping och caféer. Dessutom når du dessutom Hansa city på kort avstånd. Kommunikationerna är utmärkta med fina cykelvägar, bra bussförbindelser och smidig access till motorväg.

Karta för Fatabursvägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-skalby-kalmar-kommun-fatabursvagen-13-21356590

Avstånd till vatten: 1200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39366