Utgångspris: 2.195.000 kr

Beskrivning av Villa Falkgatan 20

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 113 m²
  • Byggår: 1982Välkommen till denna praktiska enplansvilla belägen i det attraktiva området Kråkeryd i Habo. Med tre sovrum, vardagsrum, kök, ett rymligt badrum samt gäst-wc erbjuder detta hem en bekväm och funktionell planlösning för familjen. Förvaringsmöjligheter finns i ett förråd, och från köket når du det rymliga uterummet, perfekt för avkoppling och social samvaro. Fastigheten gränsar till ett grönområde, vilket ger en känsla av lugn och naturnära atmosfär.

Ett friliggande garage med förvaringsutrymme. Här finns möjligheten att skapa ett hemmakontor om så önskas, vilket ger flexibilitet och extra utrymme för arbete eller hobbyverksamhet.

Området i Kråkeryd är känt för sin barnvänliga miljö, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Här finns närhet till grönområde, skola, och förskolor vilket skapar en trygg och trivsam omgivning för barnen att växa upp i.

Villan är i behov av modernisering. Detta ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem och anpassa det efter dina egna önskemål och behov. Med sin tilltalande plats och möjligheten till personlig prägel är denna enplansvilla i Habo en perfekt grund för att skapa ett hem att trivas i under lång tid framöver.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

Karta för Falkgatan 20

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-krakeryd-habo-kommun-falkgatan-20-21148278

Avstånd till vatten: 1000

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56633