Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Fritidshus Fåkvägen 12B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 51 m²
  • Byggår: 1966

Med utsikt mot Östersjön, ett charmigt fritidshus och trevligt läge i Kesnäs här trivs hela familjen! Ett eget semesterparadis där dagarna avnjuts på den vackra sandstranden, i trädgården och avslutas i det härliga uterummet med det lugna läget och vackra utsikten! Välkomna till Fåkvägen 12B, detta behöver upplevas på plats! Stort plus med gästhuset som fungerar fristående.

I Kesnäs finns något för hela familjen, här bor ni med närhet till badstrand, trevliga naturområden och med ett härligt både växt- och djurliv. Öland är den perfekta platsen för dig som vill hitta orkidéer eller fågelskåda. På korta avstånd har vi även Löttorp och Böda med ett utbud av butiker, restauranger, café och biograf.

Bostadshuset är välskött och trevligt, här har man allt som behövs för en trivsam vardag och härliga semesterveckor! Huset har genomgående ljusa ytskikt, fint plankgolv och fin utsikt. På tomten finns utöver bostadshuset även en mindre gäststuga och ett förråd. Här växer syren som i juni förvandlar tomten till ett riktigt sommarparadis med doft och blomster! På ena sidan huset finns en härlig stenlagd uteplats, på andra sidan en vidsträckt altan och inglasat uterum med utsikt över Östersjön.

Karta för Fåkvägen 12B

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-3rum-kesnas-borgholms-kommun-fakvagen-12b-21314104

Avstånd till vatten: 300

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38773