Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Villa Fagerlidsvägen 11

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 240 m²
  • Byggår: 1969

Välkommen till denna arkitektritade bostad i Fagerhult, med mycket historia innanför väggarna. Ingen mindre än Bertil Svenssons (grundare till företaget som satte Fagerhult på kartan) tidigare permanentbostad, som på senare tid har byggts om för att möta företagets behov. Inte nog med bostadens historia och storlek, här kan du njuta av en magisk fördel – en fantastisk sjöutsikt som få andra bostäder kan erbjuda.

Ditt nya hem från 1969 ger dig en boyta på hela 240 kvadratmeter, perfekt för dig som vill ha gott om plats att röra dig på. Varje sovrum har anslutande våtutrymme med dusch, vilket ger dig inte mindre än sju badrum i huset. Stort dubbelgarage i anslutning till bostaden samt ett fristående garage samt förråd på tomten finns tillgodo.

Utanför dörren väntar en stor tomt på över 3000 kvadratmeter där du kan odla grönsaker, leka med barnen eller bara koppla av i solen. Tänk dig att ha grillkvällar med vänner och familj på den charmiga uteplatsen med utsikt över Vättern.

Området erbjuder en fridfull tillvaro med närhet till naturen. Fagerhult bjuder på vackra omgivningar och möjligheten till avkopplande promenader och cykelturer. Här finns även bra kommunikationer och service i närheten för din bekvämlighet.

Fastigheten får ej användas till näringsändamål, utan endast som bostad.
Estetiken på boningshuset får ej förvanskas.

Denna bostad är det perfekta valet för dig som värdesätter en harmonisk livsstil med vätterutsikt som pricken över i:et. Tillsammans kan vi utforska möjligheten att göra detta till ditt nya drömhem. Välkommen till en unik möjlighet att skapa ditt eget fridfulla paradis!

Karta för Fagerlidsvägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-fagerhult-habo-kommun-fagerlidsvagen-11-21316587

Avstånd till vatten: 1500

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56692