Utgångspris: 1.895.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fackelgatan 22

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 66,5 m²
  • Byggår: 1957

Välkommen till en trevlig bostadsrätt belägen i det populära området Huskvarna. Här bor du i föreningen Spelmannen i Huskvarna, HSB, med en härlig balkong att njuta av. Boytan på 66.5 kvadratmeter erbjuder tre rum och möjligheter till trivsamt boende.

Byggt år 1957 har denna bostad en gedigen charm och karaktär. Med ett våningsplan på första av fyra våningar finns en bekväm tillgänglighet och balkongen ger dig möjlighet till frisk luft och avkoppling.

I närområdet finns en trevlig blandning av grönområden, service och kommunikationer. Närheten till Huskvarna centrum innebär att du har bekvämt gångavstånd till butiker, restauranger och andra bekvämligheter i vardagen.

Med bostadsrättens fördelaktiga placering nära både tågstationen och E4-motorvägen erbjuder Jönköping City en optimalt ansluten miljö för pendlare.
Bussförbindelsen från Huskvarna in till Jönköping tar ca 17 minuter.
Från Fackelgatan 22 till Huskvarna station är det ca 250 m gång avstånd.

Föreningen Spelmannen i Huskvarna är känd för sitt goda gemenskap och välskötta miljö. Här kan du känna dig trygg och välkommen tillsammans med grannar som bryr sig om sitt hem.

För den som uppskattar en stabil boendemiljö och en bra förening är detta bostaden för dig. Kom och upptäck möjligheterna hos denna charmiga bostadsrätt i Huskvarna – ett hem att trivas i!
Välkommen att anmäla ditt intresse på Fastighetsbyråns hemsida eller kontakta ansvarig mäklare.
Ansvarig mäklare: Nathalie Saliba 076- 305 35 51 [email protected]

Karta för Fackelgatan 22

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-huskvarna-jonkopings-kommun-fackelgatan-22-21288189

Avstånd till vatten: 250

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56133