Utgångspris: 1 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fackelgatan 20

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 54 m²
  • Byggår: 1957

Välkommen till denna charmiga bostad med två rum, endast en halvtrappa upp, där varje detalj noggrant utformats för att skapa en trivsam atmosfär. Det rymliga vardagsrummet välkomnar dig med vacker fiskbensparkett och leder dig till den inglasade balkongen i västerläge, perfekt för avkoppling och soliga eftermiddagar.

Det ljusa och vita köket är en pärla med sitt fantastiska burspråk som inte bara tillför karaktär utan även erbjuder gott om plats för ett matsalsbord – en idealisk plats för gemensamma måltider och sociala stunder.

Det ljust helkaklade badrummet ger en känsla av fräschhet och är utformat med omsorg. Dessutom finns det två källarförråd tillgängliga, utöver den praktiska klädkammaren i själva lägenheten.

Boendet erbjuder inte bara bekvämlighet inomhus utan även en förening med en positiv och trevlig atmosfär, omgivet av grönområden. Här får du inte bara en bostad, utan också en plats där du kan trivas och skapa minnen.

Fackelgatan 20 är belägen i ett trivsamt och lugnt bostadsområde. Inom behagligt gångavstånd nås Huskvarna centrum med brett utbud av handel och service. Alldeles i närheten av bostadsområdet finns 7-eleven som håller öppet dygnets alla timmar, en populär pizzeria samt ett konditori. Du bor även nära Huskvarna folkets park som erbjuder både dansgolv och konserter för alla åldrar. Huskvarna station, som du tar dig till på två minuter, erbjuder goda buss- och tågförbindelser. Härifrån tar du dig smidigt till Jönköping Resecentrum och Nässjö med täta tågavgångar. Även bussarna avgår tätt och tar dig till både Huskvarna och Jönköping. Kanonområde med närhet till kommunikation och service inom gångavstånd!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Förbered er gärna genom att:
Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Fackelgatan 20

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-huskvarna-soder-jonkopings-kommun-fackelgatan-20-21308895

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56133