Utgångspris: 3 690 000 kr

Beskrivning av Villa Ester bagerskas väg 32

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 121 m²
  • Byggår: 2023

Välkomna till Ester Bagerskas väg 32. Här kommer Björnssons Bygg AB uppföra ett riktigt läckert enplanshus om 121 kvm som de valt att kalla Villa Hållbar. Förutom bostadsbyggnaden ingår garage, växthus, gjuten uppfart samt insådd gräsmatta.

När ni kommer hem till ert hus kommer ni mötas av ett stilrent trähus i grå tjärvitriol med ett vackert tak i rött tegel. Även garaget följer samma smakfulla färgsättning. Interiört blir det i umgängesytorna slipat betonggolv medan väggar och tak kläs i hårdvaxoljad Plywood. Som taget ur vilken fräck inredningstidning som helst! Badrummet är även det stilsäkert inrett, och helkaklat såklart! Tre sovrum med läckert betonggolv, gäst wc med dusch och en kombinerad groventré och tvättstuga är ytterligare utrymmen som ryms i detta kvadratsmarta hus.

Ett nytt hus möjliggör smarta lösningar för låga driftskostnader över lång tid framöver. Med rådande skattelagstiftning belastas du inte heller av fastighetsavgift/skatt de första 15 åren efter att huset är färdigbyggt.

I Trekanten finns livsmedelsbutik, bensinstation, pizzeria, sporthall, fotbollsförening, löpspår samt flera lekplatser. Trekantenskolan erbjuder fritidshem, förskoleklass och skola i årskurs 1-6. Goda kommunikationsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Kalmar och Nybro. Drygt 17 km till Kalmar och 14 km till Nybro.

Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare för att diskutera möjligheterna för just dig att få flytta in i denna blivande drömbostad!

Karta för Ester bagerskas väg 32

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-trekanten-kalmar-kommun-ester-bagerskas-vag-32-20749635

Avstånd till vatten: 2600

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38840