Utgångspris: 590.000 kr

Beskrivning av Tomt Ester Bagerskas väg 22, 24, 28, 30, 49 och 53

  • Antal rum:
  • Storlek:
  • Byggår:

Snart slutsålt! Av totalt 14 tomter i området finns nu 6 stycken kvar och Du har fortfarande chansen att köpa tomt i familjevänligt område, alldeles i utkanten av Trekantens samhälle. Nära till skola och affär men lugnt och vackert beläget!

Att bygga sin framtid i ett nyproducerat hus som är anpassat precis utifrån familjens önskemål är en ynnest. Här finns nu den chansen att själv få styra de val som man skall leva med över tid.
I rådande omvärldsläge är värmesystem, energieffektivitet och driftskostnader för bostaden såklart högintressant. Ett nytt hus möjliggör smarta lösningar för låga driftskostnader över lång tid framöver.
Med rådande skattelagstiftning belastas du inte heller av fastighetsavgift/skatt de första 15 åren efter att ditt hus är färdigbyggt. Kanske är det just nu ett nytt hus ger dig den bästa tänkbara bostadsekonomin?!

Denna annons är en samlingsannons för de 6 tomterna. På svenskfast.se/kalmar finns alla de 6 tomterna i vars en annons med specifik information kring respektive tomt!

Tomten säljs av Kalmar kommun och är inte kopplad till någon specifik husleverantör. Valet är Ditt!

I Trekanten finns livsmedelsbutik, bensinstation, pizzeria, sporthall, fotbollsförening, löpspår samt flera lekplatser. Trekantenskolan erbjuder fritidshem, förskoleklass och skola i årskurs 1-6. Goda kommunikationsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Kalmar och Nybro. Drygt 17 km till Kalmar och 14 km till Nybro.

Karta för Ester Bagerskas väg 22, 24, 28, 30, 49 och 53

https://www.hemnet.se/bostad/tomt-trekanten-kalmar-kommun-ester-bagerskas-vag-22,-24,-28,-30,-49-och-53-19440295

Avstånd till vatten: 2400

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38840