Utgångspris: 4.500.000 kr

Beskrivning av Villa Ester Adolfssons gata 19

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 140 m²
  • Byggår: 2021

Strax nedanför landborgskanten där Alvaret har sin början och kreativiteten aldrig har sitt slut ligger den lilla byn Vickleby belägen. Här frodas såväl inspirationen som växterna och det är inte svårt att förstå att Carl von Linné fann denna plats alldeles särskilt angenäm.

Granne med Capellagården finner vi detta nyproducerade område kallat – Artie. Här har en nytänkande arkitektur fått ta plats där kärnan är återanvänd öländsk kalksten, lärkträ och puts. Ett gediget hantverk där varje sten varsamt hittat sin plats i fasaden. Ett arkitektoniskt mästerverk som blivit byggherren Jahan Makipours visitkort.

Hundrafyrtio kvadratmeter av kalkstensgolv, lärkträ och smidesdetaljer. En estetik som är enkel att beskriva men där helheten kan vara svår att föreställa sig. Hur känns det egentligen att bo i allt detta?

Här finns en varsamhet och eftertanke som också omfattar platsen. Taktila material och en vilja att förena naturens former med det som byggs av mänsklig hand. Ett samspel mellan ute och inne där dynamiken är sömlös. Här blickar du ut över hästar som betar i hagen precis utanför fönstret där vidsträckta fält är i siktlinjen och havet endast är ett cykelavstånd bort.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Karta för Ester Adolfssons gata 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-vickleby-morbylanga-kommun-ester-adolfssons-gata-19-21290133

Avstånd till vatten: 1700

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38693