Utgångspris: 2.395.000 kr

Beskrivning av Villa Esplanaden 8

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 135 m²
  • Byggår: 1947

Känslan i området är att du står på ett av Vaggeryds mest trygga lägen med en otroligt välkomnande och varm atmosfär. Den stora trädgården har ett optimalt söderläge och närhet till allt som Vaggeryds centrum. Här kan barnen leka fritt på gräsmattan medan du njuter av grillning på altanen.

Uppdaterat och utrustat med ett praktiskt dubbelgarage, flera sociala sällskapsmiljöer och en trädgård som sätter ett leende på den kräsne. Här har man gjort många nya förändringar under den senaste tiden, allt från ett renoverat yttre med nytt tak, nya fönster m.m.

När du kliver in i huset möts du av en flexibel planlösning med generösa utrymmen.
Entrén är stor och har gott om plats för upphängning av de tyngre kläderna, skorna och hatten. Direkt till höger finns det stora vardagsrum som är sammanflätat med en lika stor matsal. Från matsalen finns även en utgång till det inglasade uterummet som fått kärlek av nuvarande ägare. För den som vill ha ännu mer finns en stor altan och en balkong där du kan omfamna solen.

Köket som går i ljusa toner och är utrustat för en bekväm vardag. Här finns det även plats för ett matbord precis intill fönstret. Bakom köket finns en groventré och ett potentiellt sovrum som idag nyttjas som allrum. I anslutning till allrummet finns också ett stort badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt utgång till altanen.

På övre plan finns sovrum, allt i fräscht intryck. Här uppe finns två ordentliga sovrum och ett badrum strategiskt placerat mitt emellan sovrummen.

Källarplanet är praktiskt och fräscht. Utrustat med en WC samt tvättstuga, pannrum och möjligheter att skapa både hemmakontor och ett gym i de två stora rummen.

Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare vid intresse.

Karta för Esplanaden 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vaggeryd-vaggeryds-kommun-esplanaden-8-19467717

Avstånd till vatten: 200

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56730