Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Radhus Esplanaden 4B

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 100 m²
  • Byggår: 2022

På central adress i Vaggeryd på populära Östermo väntar här ett nybyggt bostadsrättsradhus från 2022. Upplev bostaden med villakänsla, men med bostadsrättens alla bekvämligheter. Välkommen till Esplanaden 4B – bostaden med imponerande väldisponerad yta om 99 kvadratmeter med flexibel planlösning som kan anpassas efter tycke och behov. Ett bekymmersfritt boende på lugnt villaområde med ett naturnära läge.

Invändigt erbjuds en väl genomtänkt interiör som inte gör någon besviken. En social del på entréplan med öppen planlösning och yta gör det enkelt att få plats och umgås. Här är det inga problem att duka upp långbord. Praktikaliteter som dubbla duschutrymmen för största möjliga komfort är en självklarhet här där övre plan blir en mer privat del med eget badrum, tre bra sovrum samt ett stort allrum som med fördel kan delas av till ytterligare ett sovrum. Tack vare att det är ett tvåplanshus, är det full höjd i alla delar av det övre planet, vilket ger rymliga sovrum. Huset har en separat tvättstuga utöver två duschutrymmen med god plats för förvaring. Då det är potentiellt fyra sovrum inritat på husets övre plan tillåts entréplan helt som sällskapsdel med öppen yta för social samvaro. Nuvarande ägare har varit generös med alla tillval för att forma ett hem med enhetliga och påkostade materialval för att kunna finna sig tillrätta och leva hemmalivet med glans i vardagen. Infällda spotlights samt tillbyggt stort soldäck i soligt söderläge är några exempel.

Utöver dessa välplanerade utrymmen är valen av ytskikt av hög och hållbar kvalitet med genomgående ekparkett som standard. I denna bostad som är i nyskick behöver man därmed inte bekymra sig för renoveringar för här är det inflyttningsklart och redo för nästa familj att trivas i.

Här bor man med bekvämt promenadavstånd från all tänkbar service, förskolor, grundskolor samt gymnasium. Vaggeryd attraherar många som boendeort med sina suveräna kommunikationer med både buss och tågförbindelser i tre riktningar som knyter an Jönköping, Värnamo, Nässjö och Halmstad.

I närområdet väntar motionsspår och promenadstigar längs med Lagans idylliska stråk. Allt fler upptäcker fördelarna och söker sig hit för att hitta sitt drömhem i vår barnvänliga kommun. Småstaden ”där idéer blir verklighet” var tidigare en av de småländska centralorterna för möbelindustrin, där fortfarande Swedese stoltserar i Vår Lilla Stad. Närheten till skolor och naturen gör Östermo till ett omtyckt område som inte lämnar någon besviken. Vaggeryds centrum nås dessutom smidigt på cykel eller med en promenad utan några uppförsbackar eller sliriga nedförsbackar och därmed är servicen mycket lättillgänglig. Vaggeryd som ort och kommun ökar allt mer i popularitet. De goda kommunikationsmöjligheterna till Jönköping och Värnamo samt ett levande samhälle utan att för den delen göra avkall på det naturnära läget kan vara en bidragande orsak. Här erbjuds dessutom flera förskolor och skolor upp till gymnasieålder och idrottsaktiviteter. Förutom ett levande samhälle med butiker och affärer, utmärks också Vaggeryd av Hjortsjön med dess bad, camping men framförallt natursköna villaområden som angränsar mot naturområden. I kommunen och av olika aktörer drivs ett stort fokus på hälsa och motion. Här erbjuds ett rikt föreningsliv för både ung som gammal. Allt ifrån friluftsliv, idrott, spa, rekreation och golf utgör bara några av axplocken. Trevliga utflyktsmål såsom Hooks Herrgård, Häradsköps gårdsbutik, Leva Café och Byarums hemb

Karta för Esplanaden 4B

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-vaggeryd-ostermo-vaggeryds-kommun-esplanaden-4b-21310632

Avstånd till vatten: 150

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56730