Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Eriksgatan 36

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 46 m²
  • Byggår:

Fantastisk möjlighet att förvärva en charmig tvåa högst upp i ett välskött bostadshus med låg månadsavgift! Denna bostad erbjuder en harmonisk och fridfull utsikt över grönskande områden som ger en känsla av lugn och ro.

Med genomgående fina ytskikt och en modern atmosfär välkomnas du in i det stilrena köket där takfönstren sprider ett naturligt ljus och skapar en luftig känsla. Här nås även ett rymligt helkaklat badrum. Sovrummet är också ljust och inbjudande med sina takfönster som ger karaktär åt rummet. I det sociala vardagsrummet finns en fransk balkong som förstärker ljuset och skapar en trivsam atmosfär.

Bostaden erbjuder gott om förvaringsutrymmen både i sovrummet och i den praktiska kattvinden som nås från vardagsrummet. Dessutom ingår två källarförråd vilket är mycket praktiskt.

För ytterligare bekvämlighet finns indragen fiber och möjlighet till parkering. Det finns även gratis parkeringsalternativ längs med Eriksgatan för besökare. Området är lugnt och tryggt, beläget i ett villaområde med närhet till centrala delar av Huskvarna. Med närhet till både buss- och tågstation erbjuds även utmärkta kommunikationsmöjligheter för resor längre sträckor.

Sammanfattningsvis är denna bostad en perfekt kombination av stil, funktion och bekvämlighet, vilket skapar en trivsam och harmonisk boendemiljö.

Karta för Eriksgatan 36

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-huskvarna-soder-jonkopings-kommun-eriksgatan-36-21308657

Avstånd till vatten: 750

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56144