Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Erik Dahlbergsgatan 22B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 58 m²
  • Byggår: 1914

Det här är ett hem för dig som vill bo vackert och bekvämt i en stilfull och välplanerad lägenhet. Här samspelar 59 kvadrat fördelat på 2 rum och kök. Lägenheten kompromissar inte med något. Tre meter till tak, vackra golv och väggar, generösa fönsterpartier och höga fotlister. Dessutom är hela bostaden renoverad, så sent som 2017. Noggrannhet, finess och stil summerar hur renoveringen utförts, allt i en utsökt stil!

Kvadratmeterna är utformade med högsta prioritet för att möjliggöra umgänge, middagsbjudningar och fester med lång gästlista såväl som för myskvällar i horisontalt läge. De svala tonerna som låtits färga interiören kombinerat med husets karaktär gör bostaden till en enkel plats att land på. Utanför ytterdörren finns närhet till kommunikation och matbutiker såväl som till natur och gångstråk. Utanför fönstren dominerar innergårdens grönska och Erik Dahlbergsgatans gästvänliga gångstråk. Att bosätta sig här inkluderar en lång lista av fördelar som förenklar livspusslet för dig och dina närmaste.

Medan människor kommit och gått och livsöden rullat förbi har fastigheten stått stadigt, ända sen tidigt 1900-tal. Skönheten på Erik Dahlbergsgatan 22 tonar upp sig lite lagom stolt på utsidan och med gömda skatter såsom den vackra innergården och bostadens varma insida.
Varmt välkommen till en fantastisk bostad med alla fördelar du kan önska tätt inpå.

Karta för Erik Dahlbergsgatan 22B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-huskvarna-city-jonkopings-kommun-erik-dahlbergsgatan-22b-21352246

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56132