Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Erik Dahlbergsgatan 11B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 37 m²
  • Byggår: 1936

I mitten av Torpa, omringat av mysiga kvarter, finner du en etta på 37 kvadratmeter som vi på Ceylan Sandberg har fått förtroende att förmedla. Här råder en atmosfär av ljus, rymd och genuin charm mellan väggarna.

Bostadens utformning med fönster på vardera sidor av lägenheten, skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten är i ett utmärkt skick, här finns ett helkaklat badrum samt ett rymligt och modernt kök utrustat med all nödvändig maskinell utrustning, inklusive plats för ett matbord med fyra stolar. Här finns gott om plats för att samla såväl familj som vänner. Väggarna är i grå kulör och golven pryds av ljus enstavsparkett. Den genomtänkta planlösningen tillsammans med bostadens skick ger en känsla av att bostaden upplevs större än vad den faktiskt är. Trots att lägenheten utsätts för sol större delen av dagen, hålls den sval även under de varmaste dagarna tack vare dess placering i fastigheten.

Torpa har länge varit en av stadens mest eftertraktade bostadsområden, dels tack vare dess centrala läge och närheten till både högskolan och arbetsplatserna i stadskärnan. Här bor du med promenad- och cykelavstånd till det mesta, och för de som vill ta sig inom eller från Jönköping finns E4:an lättillgänglig. Här finns även vackra naturområden och promenadstråk runt Munksjön, Gräshagen och stadsparken i närheten för dem som önskar naturen inom räckhåll.

Karta för Erik Dahlbergsgatan 11B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-jonkopings-kommun-erik-dahlbergsgatan-11b-20797900

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55337