Utgångspris: 1 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Erik Dahlbergsgatan 11 A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 38 m²
  • Byggår: 1936

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i föreningen Ludvig 5 i Jönköping. Med ett rum och en boyta på 38 kvadratmeter finns här potential för den som söker sitt första boende eller en mysig tillflyktsort.

Belägen på andra av tre våningar erbjuder denna bostadsrätt en bekväm och lättillgänglig boendemiljö. Närområdet präglas av lugn och närhet till grönområden, perfekt för avkopplande promenader eller picknickar i naturen.

Föreningen Ludvig 5 är välskött och trivsam, vilket skapar en trygg och trevlig atmosfär för de boende. Möjligheter till gemensamma aktiviteter kan skapa nya vänskapsband och ge en känsla av samhörighet.

Med närhet till lokala bekvämligheter såsom matbutiker, restauranger och bra kommunikationer är detta ett perfekt läge för den som vill bo nära stadslivet men ändå ha naturen inom räckhåll. Närheten till universitetet är guld värt för studenten!

För din förvaring så finns det både vindsförråd och källarförråd.

Utforska möjligheterna som denna bostadsrätt i Ludvig 5 har att erbjuda. Ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare Eveline Ahx för frågor om bostaden på [email protected] eller via telefon 073 501 13 12

Välkommen på visning!

Karta för Erik Dahlbergsgatan 11 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-torpa-jonkopings-kommun-erik-dahlbergsgatan-11-a-21363424

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55337