Utgångspris: 1 475 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Erik Dahlbergs väg 29

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 34 m²
  • Byggår: 2017

På oslagbart läge saluförs nu denna kvadratsmarta 1,5:a på Erik Dahlbergs väg 29. Här bor du med närhet till citykärnan, köpcentrumet Giraffen, flertalet gym, universitet och vatten samt vackra strövområden. Lägenheten håller precis som området hög kvalité med påkostande materialval, fina golv och fräscha ytskikt samt en uppskattad uteplats i anslutning till loftgången. Med andra ord bosätter du dig med rätten att ha höga krav på din boendemiljö.

Hissen tar dig bekvämt upp till andra våningen och välkomnar dig in i hemmet som är 34 kvadratmeter stort, perfekt optimerat för lägenheten. Innan du stiger in i lägenheten passerar du en loftgång som har en trevlig uteplats som utgör dina privata sfär med plats för ett härligt utemöblemang. Ta sedan klivet in i den inbjudande hallen som bjuder på fint parkettgolv och riklig garderobsförvaring. Till höger ligger det helkaklade badrummet som har tidlös och snygg stil. Ett extra stort plus är den kombinerade tvättmaskinen/torktumlaren som förenklar vardagsbestyren. Förbi hallen uppenbarar sig hemmets samlingsplats som utgörs av den sociala ytan där kök och vardagsrum knyts samman i en öppen planlösning. Här finns plats för såväl, matgrupp, soffa som tv-möbel. Köket är modernt utformat och har all den maskinella utrustning du kan tänkas behöva för att briljera i köket. Sovalkoven ligger i anslutning till rummet som dessutom ger möjlighet till avskärmning tack vare den praktiska skjutdörren.

Här bor du i ett modernt och välplanerat boende till en låg månadskostnad. I föreningen finns bekvämligheter så som hiss, garage och gästlägenhet samt en trevlig innergård med pergola. Läget är utmärkt, med gångavstånd till allt som vardagen kräver. För pendlaren finns busshållplats precis runt knuten och för de bilburna finns smidig access till E22:an.

Karta för Erik Dahlbergs väg 29

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-malmen-kalmar-kommun-erik-dahlbergs-vag-29-21295043

Avstånd till vatten: 700

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39234