Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Erik Dahlbergs Väg 27C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 40,5 m²
  • Byggår: 2017

Letar du efter en ytsmart lägenhet på markplan med egen uteplats i centrala Kalmar? Då kan du sluta att leta – Här, har du nu möjlighet att köpa en av de bästa 2:orna som Norrgård har att erbjuda. Här samspelar yta och funktion på bästa sätt och i bostadens 40,5 kvadratmeter finns alla förutsättningar för att du ska bo riktigt bra. Får du förmånen att bo här kan jag lova att uteplatsen, där du kan njuta av härlig eftermiddags- och kvällssol, kommer bli en favorit. Här kan du slå dig ner efter dagens stress med en kopp kaffe eller te och njuta av utsikten och solens sista värmande strålar.

Väl inne i bostaden möts du av en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns ett helkaklat, påkostat och rymligt badrum med duschvägg, tvättmaskin, torktumlare och bra förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder ett ljust, öppet och socialt kök/vardagsrum med stora fönsterpartier. Sovrummet erbjuder en avskild och lugn plats för allra bästa sömn.

På Erik Dahlbergs väg bor du med bekvämt promenadavstånd till det mesta. Restauranger, caféer, matbutiker, gym, universitetet och Kalmars stadskärna. Området har bra kommunikationer och du behöver inte gå långt för att ta dig till närmaste grönområde.

Missa inte chansen – kontakta ansvarig mäklare redan idag!

Karta för Erik Dahlbergs Väg 27C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-norrgard-kalmar-kommun-erik-dahlbergs-vag-27c-21298851

Avstånd till vatten: 700

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39234