Utgångspris: 2 775 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Enighetens väg 45

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 118 m²
  • Byggår: 1991

Det röda kvarteret på Enighetens väg har blivit omåttligt populärt och omtyckt för sin familjära atmosfär. Det bästa gömmer sig bakom de röda husen. Naturen, Kalmarsund och de fina vyerna. Vilket läge! Bad- och båtplats, natur och vackra strövområden blir några av dina närmsta grannar om du bosätter dig här. På Enighetens väg 45 möts du av havsutsikt från husets framsida och på baksidan väntar en mysig uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Storleksmässigt helt perfekt! Här finns plats för solhäng, grill, lek och bus! Den nya markisen fäller du ner när solen ligger på.

Interiört bjuds du på 118 kvm, fördelat på två plan, 5 rum och kök. En storlek som sällan når marknaden. I kvarteret finns endast 6 stycken femmor. Du bjuds på fint ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, uppfräschade ytskikt och en väl genomtänkt planlösning. På entréplan väntar kök, sällskapsrum, ett stort sovrum och badrum med tvättavdelning. En trappa upp finns tre sovrum i bra storlek och ett stort badrum. Härifrån glimtar du havet.

Nuvarande ägare vittnar om ett trivsamt boende för dig med barn. Bostaden ligger med grönområden lekplatser och vattnet utanför dörren Uteplatsen och den stora gräsytan bjuder på sol från tidig morgon. Här finns utrymme för såväl planteringar och utemöblemang som kubbspel. Föreningens lekplats ligger med utsikt över havet och badplatser med morgonrocksavstånd.

Brf Havsörnen är en aktiv förening med god gemenskap och fina faciliteter. Här finns gästlägenhet, gym och pingisrum. Plus i kanten för elstolpar och hjärtstartare.

Karta för Enighetens väg 45

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-bergavik-kalmar-kommun-enighetens-vag-45-21334903

Avstånd till vatten: 150

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39359