Utgångspris: 10 000 000 kr

Beskrivning av Villa Enerumsvägen 259-263

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 232 m²
  • Byggår: 1945

Nu har Ni möjlighet att förverkliga drömmen om havsnära boende utefter Enerumsvägen! Denna fantastiska fastighet erbjuder inte bara en oslagbar placering 50 meter från havet, utan även flera olika byggnader att välja mellan för ditt nya hem. Ni som var i Byxelkrok före 2008 kanske har tagit er en fika på ”Elsas bageri”, då känner till stället som nu är till salu!

Huvudbyggnaden är uppdelad i tre olika lägenheter, där var och en har sin egen charm och unika egenskaper. Den första lägenheten, ”Gul lgh” ( se planlösning), sträcker sig över 155 kvadratmeter fördelat på två plan. På bottenvåningen finner du ett stort och ljust kök med en underbar utsikt över havet, samt en mysig braskamin för att skapa en varm och välkomnande atmosfär. I anslutning till köket ligger det ljusa vardagsrummet, en plats att umgås med familj och vänner. Här finns även inte en, utan två altaner med en härlig havsutsikt och möjlighet att njuta av vackra solnedgångar. På övervåningen finns ett trevligt allrum, ett badrum utrustat med WC, handfat och dusch, samt tre sovrum med gott om förvaringsmöjligheter.

Den andra lägenheten, ”Grön lgh”, är ca 42 kvadratmeter och inbjuder till harmoni och njutning. Här har du ett ljust och fräscht kök. Här finns även en stor altan. I denna lägenhet finns det två sovrum samt ett badrum utrustat med WC, handfat och dusch.

Sist men inte minst har vi ”Röd lgh”. Denna trevliga lilla lägenhet erbjuder ca 35 kvadratmeter av mys och komfort. Utrustad med ett ljust kök och ett fräscht badrum, samt även här en altan med direkt havsutsikt.

På fastigheten finns ytterligare två bostadshus, förråd, garage samt jordkällare, se planlösningar. Även ett växthus på ca 10 kvm för Er som tycker om att odla!

Här har Ni ett bekvämt gångavstånd till affärer och sommarrestauranger i Byxelkrok, den mysiga hamnen med sin charm och här finns även en året runt öppen ICA-affär.

Karta för Enerumsvägen 259-263

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-byxelkrok-borgholms-kommun-enerumsvagen-259-263-21308204

Avstånd till vatten: 50

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38775