Utgångspris: 4 750 000 kr

Beskrivning av Radhus Emils gata 10

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 131 m²
  • Byggår: 2018

Välkommen till detta fantastiska, nya hus med enastående kvalitet och design! Här väntar en bekväm och ljus tillvaro med fina ytor och vackra detaljer som imponerar redan vid första intrycket. Rymliga rum gör det enkelt att möblera efter egna behov och de dubbla badrummen gör att ni inte behöver bråka om morgonduschen!

Samset är ett av Jönköpings mest eftertraktade villaområden. Här bor många barnfamiljer, vilket är enkelt att förstå då det är optimalt för familjeliv. Här kommer barnen leka på gatan eller i de olika lekparkerna, förmodligen med sina klasskompisar, då det finns två skolor i området och flera i närheten.

En stor, härlig balkong bjuder på magisk utsikt över de grönskande omgivningarna och är en oas för avkoppling med en god bok eller kvällsmys med vänner och familj. På nedre plan finns en mysig trädgård, perfekt för lek och grillkvällar. I anslutning till huset finns carport, förråd och en uppfart med plats för flera bilar.


Det familjevänliga och populära området har närhet till flera förskolor och skolor, naturen finns runt husknuten och flertalet lekplatser att välja på. En perfekt plats för den moderna familjen som söker både komfort och ett smidigt boende där barnen kommer stormtrivas. Bara ett stenkast bort finns busshållsplats för buss nr 11 som avgår 3 gånger i timmen.

Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska boende – kontakta oss för visning och låt oss guida dig till ditt nya hem. Här växer barndomsminnen fram!

Förbered er gärna genom att:
Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.
Förbered er gärna genom att:

Karta för Emils gata 10

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-samset-jonkopings-kommun-emils-gata-10-21346752

Avstånd till vatten: 550

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55449