Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Villa Ekstigen 3

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 125 m²
  • Byggår: 1958

Ring för visning! På Ekstigen 3 erbjuds ett välrenoverat hus som genomgått omfattande förbättringar för bara 8 år sedan. Hela interiören har fått en rejäl ansiktslyftning med ett helt nytt kök och två renoverade badrum. Samtliga ytskikt har förnyats till modernare enhetlig stil och både tak och fönster har bytts ut, inklusive källarfönstrena. För att förbättra energieffektiviteten har tilläggsisolering av fasad och vind genomförts, och en ny värmepump har installerats.

På entréplanet finner du ett rymligt kök och vardagsrum med en fungerande kamin, två sovrum samt ett väl tilltaget badrum. Källarplanet är fullt inrett och flexibelt att anpassa efter behov, med två rum (båda med vattenburen golvvärme) som kan nyttjas på olika sätt. Där finns också ett badrum komplett med dusch, kakel och klinker samt en generös tvättstuga med gott om plats. Förvaringsmöjligheterna är omfattande med extra utrymmen såsom förråd i pannrum och matkällare.

Ett betydande tillskott till fastigheten är dubbelcarporten som uppfördes år 2018, med gott om plats för fordon och extra förvaring i förrådet. Huset är centralt placerat på tomten och erbjuder gräsmatta på såväl fram- som baksida. Uteplatserna är noggrant planerade med en veranda på framsidan som bjuder in till kvällssolen och en insynsskyddad altan på baksidan.

Ekstigen 3 är det perfekta hemmet för en familj som vill slippa renoveringsprojekt och istället fokusera på att flytta in och njuta av ett smakfullt renoverat hus med hög standard och bekvämlighet. Allt detta i ett område med promenad- och cykelavstånd till förskola, skola och idrottsverksamheter.

Välkommen på visning!

Karta för Ekstigen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-hagneomradet-savsjo-kommun-ekstigen-3-21351300

Avstånd till vatten: 750

  • Sävsjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57633