Småland i våra hjärtan

Kategori: Eksjö kommun (Sida 1 av 2)

Stockrosgatan 25 – 6 rum – Eksjö kommun

Utgångspris: 3.475.000 kr

Beskrivning av Villa Stockrosgatan 25

 • Antal rum: 6 rum
 • Storlek: 131 m²
 • Byggår: 2006

Välkommen till Stockrosgatan 25! Det är inte varje dag – men ibland händer ”det” – den härliga känslan av att hittat rätt infinner sig omedelbart när man kliver innan för tröskeln på Stockrosgatan 25. Ett fantastiskt boende som andas luft, kvalitet och rymd från golv till tak. Ett genomgående påkostat och välplanerat hem där man varit varsam om varje detalj! Huset är i mycket gott skick (byggt år 2006), och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende med fantastiskt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval – helt enkelt ett fantastisk hus, ljust och rymligt med moderna detaljer, i lugnt barnvänligt område! Färgsättningen går i ljusa och varma färger för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de stora och flertaliga fönsterpartierna. Från fönsterpartierna har ni även utsikt över trädgårdstomten som inbjuder till spring och lek. Vardagsrummet stoltserar även med sina sociala sällskapsytor, eldstad/kamin samt närheten till den omtyckta trädäckade altanen/uteplatsen i bästa solläge. Köket är mycket arbetsvänligt, centralt placerat i huset med goda förvarings – och arbetsytor samt vitvaror i högsta kvalitet. Sovrummen är 4 till antalet, mycket välplanerade med plats för både säng, arbetsplats och förvaring. Badrummen är en fröjd för ögat och alldeles ypperligt bra planerade samt moderna. Till huset finns också en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt förråd och garage. En av de största behållningarna med huset är dock den insynsskyddade (på sommaren) tomten i sydvästläge. Här erbjuds plats för rekreation, mysiga middagar med familj och vänner samt mycket, mycket mera utan vakande ögon från förbigående eller grannar. Huset värms även tryggt upp med fjärrvärme. Stockrosgatan, där denna villa ligger, har ett otroligt fint läge med närhet till skog och bad men är samtidigt nära centrum – en lugn oas med attraktivt läge och promenadavstånd ner till affärer, restauranger, förskolor, skolor samt goda kommunikationer. I närheten finns vidsträckta naturområden för mysiga promenader, aktiv träning, men även vackra fridfulla ställen för rekreation och lugn. Välkommen till ditt nya drömboende! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

Karta för Stockrosgatan 25

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-eksjo-eksjo-kommun-stockrosgatan-25-19568159

Avstånd till vatten: Ungefär 700 m till vatten (Kvarnarpssjön)

 • Eksjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57536

Kronogatan 4 – 6 rum – Eksjö kommun

Utgångspris: 795.000 kr

Beskrivning av Villa Kronogatan 4

 • Antal rum: 6 rum
 • Storlek: 143 m²
 • Byggår: 1924

Välkommen till Kronogatan 4! Här har jag nöjet att presentera en mycket välskött och trivsam villa med naturnära läge i Mariannelund. En bostad med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval. Huset är i flera hänseenden i mycket gott skick, och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende i två plan om 143 kvm boarea med rikligt ljusinsläpp och tilltalande sällskapsytor. Här njuter ni av den goda standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Från fönsterpartierna har ni även utsikt över närområdet samt trädgårdstomten med sina välskötta gräsytor. Planlösningen är flexibel och erbjuder idag ett modernt kök med goda förvarings – och arbetsytor samt vitvaror i hög kvalitet, flertalet rogivande sovrum, vardagsrum och allrum med stora sällskapsytor samt även välplanerade badrum. Ytterligare positiva faktorer är komplementbyggnaden med både garage och gästrum samt goda förvaringsutrymmen. Tillhörande fastigheten finns även en välskött tomt med både planteringar, träd, växter samt fin gräsmatta. Det naturnäraläget och det lugna närområdet gör detta till en oslipad pärla. Ett guldläge för er som är på jakt efter ett optimalt permanentboende. Kronogatan där denna bostad ligger, har ett otroligt fint läge med närhet till skog och natur men är samtidigt nära centrum – en lugn oas med attraktivt läge och promenadavstånd ner till affärer, restauranger, förskolor, skolor samt goda kommunikationer. Välkommen till ditt nya hem på Kronogatan 4! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

Karta för Kronogatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-mariannelund-eksjo-kommun-kronogatan-4-19568278

Avstånd till vatten: Ungefär 1,2 km till vatten (Skruven)

 • Eksjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 59898

Smedhemsvägen 14 och 16 – – Eksjö kommun

Utgångspris: 2.100.000 kr

Beskrivning av Villa Smedhemsvägen 14 och 16

 • Antal rum:
 • Storlek: 290 m²
 • Byggår: 1989

Lättskött hyresfastighet med fyra lägenheter fördelat på två byggnader. Varje byggnad består av en 3:a på 81 kvm och en 2:a på 65 kvm. Varje lägenhet har dessutom et eget förråd och en egen uteplats. Lägenheterna hyrs ut med kallhyra(!) med totala hyresintäkter på 201 900 kr/år. Totala driftskostnader för fastighetsägaren beräknas till 43 725 kr/år inkl. fastighetsavgiften. Alla lägenheterna är för närvarande uthyrda.

Karta för Smedhemsvägen 14 och 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-290m2-hult-eksjo-kommun-smedhemsvagen-14-och-16-19566996

Avstånd till vatten: Ungefär 950 m till vatten

 • Eksjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57592

Linnégatan 4 C – 3 rum – Eksjö kommun

Utgångspris: 1.350.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Linnégatan 4 C

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 82 m²
 • Byggår: 1964

Attraktiv trerummare på Söder! Här erbjuds ett mycket bekvämt boende i en fräsch och rymlig lägenhet på bottenplan med närhet till centrum och mataffärer. Genomgående fina parkettgolv och neutrala ytskikt. Bra planlösning samt en härlig inglasad balkong med västerläge och utsikt över innergården.

Karta för Linnégatan 4 C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centralt-eksjo-kommun-linnegatan-4-c-19553215

Avstånd till vatten: Ungefär 850 m till vatten (Hunsnäsen)

 • Eksjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57538

Västra Ågatan 25 – 5 rum – Eksjö kommun

Utgångspris: 2.875.000 kr

Beskrivning av Villa Västra Ågatan 25

 • Antal rum: 5 rum
 • Storlek: 100 m²
 • Byggår: 1943

Här stiger du in i ett öppet och ljust hem om 165 (100 boarea + 65 biarea ) mycket välskötta kvadratmeter, genomtänkt planlösning, braskamin och sociala sällskapsytor. Huset har genomgått omfattande renoveringar de senaste åren och är idag ytterst smakfullt inredd med ljusa färger, högkvalitativa materialval och innovativa lösningar. Utvändigt är taket helt omlagt, dräneringen är gjord, nya treglasfönster, vattenburen golvvärme m.m. Invändigt är allt i absoluta toppskick, och ingenting har sparats för ett kunna erbjuda ett hem med ljuvlig atmosfär i varenda vinkel och vrå. Bostaden erbjuder 3 st sovrum, alla riktigt välplanerade. Köket är både funktionellt, arbetsvänligt och påkostat med moderna vitvaror av god kvalitet. Från matrum/matplats finner man även utgång till uterum/innergård. Badrummet med dusch och badkar är både rymligt och välplanerat, samt håller hög standard med ytskikt av kakel och klinker. Huset har även moderna treglasfönster, rikligt ljusinsläpp, elegant braskamin, tilltalande takhöjd samt utgång till altan/innergård i bästa solläge. Dessutom finns även ytterligare utrymmen i källaren såsom hobbyrum/verkstad, tvättstuga, förråd m.m. För den bilburna familjen finns självklart garage att tillgå med infart från Bygatan. Trädgården är en behållning i sig själv, välskött, mysig och i bästa solläge. Här finns fina gräsytor för ”lek och spring”, plats för planteringar, växter samt lugna rogivande stunder med en bok i hand. Att trädgården har fin gräsyta både på fram – och baksidan av huset gör tomten ännu bättre. Barnfamiljen ser ytterligare positiva faktorer i att fastigheten ligger i närhet av omtyckta skolor/dagis, lekparker och Eksjö resecentrum. I bostadsområdet skiljer sig detta hus mycket på insidan och detta hus erbjuder något alldeles extra. Allt in i minsta detalj är genomtänkt och håller mycket hög standard. Materialvalen är smakfulla och funktionella detaljer sätter guldkant på vardagen. Huset är genomgående omhändertaget och passar både för familj eller par, för de som längtar efter ett hus att växa i, men också för alla som vill bo nära attraktiva skolor, grönytor, kommunikationer och närheten till Eksjös stadskärna. Välkommen till ett boende med ”Hem, ljuva Hem känsla” – en villa som måste upplevas på plats! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

Karta för Västra Ågatan 25

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-eksjo-eksjo-kommun-vastra-agatan-25-19548235

Avstånd till vatten: Ungefär 950 m till vatten (Hunsnäsen)

 • Eksjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57539

Vinbärsvägen 19 – 5 rum – Eksjö kommun

Utgångspris: 2.100.000 kr

Beskrivning av Villa Vinbärsvägen 19

 • Antal rum: 5 rum
 • Storlek: 115 m²
 • Byggår: 1975

Välkomna till Vinbärsvägen 19 – En gedigen familjevilla med attraktivt läge mitt i Kaffekullen med närhet till badplats och motionsspår samt med bra cykelvägar till skola, förskola och centrum. Genomgående mycket välskött och löpande renoverat med bland annat nytt tak 2021 och treglasfönster 2010. Bergvärme samt en öppen spis med effektiv braskassett ger flexibilitet med uppvärmningen.

Karta för Vinbärsvägen 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-kaffekullen-eksjo-kommun-vinbarsvagen-19-19534721

Avstånd till vatten: Ungefär 350 m till vatten (Hunsnäsen)

 • Eksjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57536

Lavettgatan 4 – 5 rum – Eksjö kommun

Utgångspris: 1.750.000 kr

Beskrivning av Villa Lavettgatan 4

 • Antal rum: 5 rum
 • Storlek: 132 m²
 • Byggår: 1946

Nu ges möjlighet att förvärva denna familjevänliga bostad med stor potential och centralt läge i Eksjö! Mycket rymligt bostadshus med många härliga sällskapsdelar och gott om plats för socialt umgänge. Här finns plats för det mesta man kan önska sig, 3 rymliga sovrum, vardagsrum med öppen eldstad, kök med gott om förvaring och arbetsytor, två badrum, grönskande tomt, altan med fint solläge m.m. Här finns också gott om förvaringsutrymmen genom större källare med hobbyrum, tvättstuga, torkrum m.m. Tomten om 1215 m² som är friköpt består både av släta, fina, lättskötta grönytor för barnen att leka och ha skoj, ståtliga träd som ger skugga under varma sommardagar, men möjliggör även allt från odling, planteringar, växter m.m. Att tomten även ligger i fint solläge gör allt lite bättre. Huset/fastigheten är som gjord för att umgås i, och vi söker nu en köpare som ser potentialen med detta rymliga hus! När det gäller läget så erbjuds ett av de absolut bästa. Här bor ni belägna på en mycket attraktiv adress med direkt närhet till ”allt”. Självklart har ni även närhet till goda kommunikationer, något som dock knappt behövs då ni finner det mesta ni kan tänka er på behagligt promenadavstånd såsom butiker, restauranger, nöjen samt även grönområden som Sjöängen och närliggande sjöarna Hunsnäsen och Rolandsdamm. Varmt välkomna på visning! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privat visning. TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

Karta för Lavettgatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-eksjo-eksjo-kommun-lavettgatan-4-19529921

Avstånd till vatten: Ungefär 400 m till vatten (Södra Rokalven)

 • Eksjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57534

Överåsgatan 3 – 8 rum – Eksjö kommun

Utgångspris: 4.400.000 kr

Beskrivning av Villa Överåsgatan 3

 • Antal rum: 8 rum
 • Storlek: 172 m²
 • Byggår: 1932

På toppen av en kulle med utsikt över taken i de vackra villakvarteren på Norr ligger denna pietetsfullt renoverade 30-talsdröm och väntar på Dig! Här har ägarna med varsam hand byggt till, renoverat och bevarat husets karaktär i smakfull harmoni. Många stora och påkostade förbättringar är gjorda under senare år och här är det bara att flytta rakt in och njuta av livet från första dagen.

Karta för Överåsgatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-norr-eksjo-kommun-overasgatan-3-19517035

Avstånd till vatten: Ungefär 300 m till vatten (Hunsnäsen)

 • Eksjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57535

Fänriksgatan 2 – 6 rum – Eksjö kommun

Utgångspris: 4.300.000 kr

Beskrivning av Villa Fänriksgatan 2

 • Antal rum: 6 rum
 • Storlek: 170 m²
 • Byggår: 2004

Här finner man ett mycket trevligt och välunderhållet Eksjöhus med eftertraktat läge på Norr! Bostaden är belägen i lugnt och tryggt område med den vackra Sjöängen precis runt knuten, endast ett stenkast från sjön Hunsnäsen men ändå med centrum på några minuters promenad! Missa inte detta tillfälle till ett attraktivt och bekvämt boende – där det bara är att flytta direkt in!

Karta för Fänriksgatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-norr-eksjo-kommun-fanriksgatan-2-19515695

Avstånd till vatten: Ungefär 100 m till vatten (Hunsnäsen)

 • Eksjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57535

Albert Engströms väg 29 – 6 rum – Eksjö kommun

Utgångspris: 1.500.000 kr

Beskrivning av Villa Albert Engströms väg 29

 • Antal rum: 6 rum
 • Storlek: 145 m²
 • Byggår: 1909

Varmt välkomna till Albert Engströms Väg 29 i Hult! Här finner man en otroligt vacker och gedigen äldre trävilla i två plan med stor tomt som har stor potential och erbjuder oändliga möjligheter för den händige. Belägen med närhet till staden Eksjö, mitt i hjärtat av Hult, ett stenkast från affären och nära till både bad vid Movänta och härliga strövområden. Här har man tillfället att skapa sig sitt drömboende – en riktig möjligheternas fastighet!

Karta för Albert Engströms väg 29

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-hult-eksjo-kommun-albert-engstroms-vag-29-19505375

Avstånd till vatten: Ungefär 1,3 km till vatten

 • Eksjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 57592
« Äldre inlägg