Utgångspris: 1 900 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ekorrvägen 11A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 67,3 m²
  • Byggår: 2022

Vi har nöjet att presentera en välplanerad trerummare med högklassig finish, gedigna material och väl valda inredningsdetaljer! Brf Havslättshöjden är placerat i ett lugnt och strandnära villakvarter.

Här möts vi av en öppen och social planlösning som sammankopplar vardagsrum och kök. Det stilrena köket har gott om förvaringsmöjligheter, bra arbetsytor och plats för matgrupp. Vardagsrumsdelen kan möbleras med soffa och tv-möbel. Intill matplatsen når vi den stora uteplatsen som har ett fint österläge som ger en fin glimt av havet. Här ryms både loungegrupp och matplats tillsammans med blommor och annan plantering. Bostaden har två bra sovrum varav det största har flera garderober som hjälper till med klädförvaringen. Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum eller kontor. Enhetliga ytskikt med ljust målade väggar och mattlackat ekparkettgolv i alla rum, förutom i hallen där lättskött klinker har lagts in. Utöver detta finns även ett helkaklat badrum som har de bekvämligheter man söker inklusive tvättmaskin och torktumlare. Fiber finns indraget och till bostaden hör ett praktiskt kallförråd. Parkeringsplats finns att hyra.

Omgivningarna är något utöver det vanliga! Här kan man njuta av både hav och natur. Vid badstranden byggs just nu en ny badbrygga som ska stå klar till sommaren 2024. I området finns en småbåtshamn för den som vill testa på båtlivet. I närheten finns Havslätts motionsområde med motionsspår och utegym. I Fallebo Gård finns mysiga vandringsleder, öppen besöksgård med djur och lekplats. Man har även centrum på behagligt avstånd.

Ta chansen att få njuta av bostadslivet här! Välkommen att boka tid för visning!

Karta för Ekorrvägen 11A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-havslatt-oskarshamns-kommun-ekorrvagen-11a-21296919

Avstånd till vatten: 100

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: