Utgångspris: 1 400 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ekgatan 7B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 24,4 m²
  • Byggår: 1945

Denna välplanerade 1a-lägenhet på Torpa i Jönköping erbjuder en bekväm och funktionell boendemiljö. Lägenheten är designad för att optimera utrymmet och skapa en trivsam atmosfär.

Vid entrén välkomnas du av en hall med förvaringsmöjligheter i två stycken platsbyggda garderober. Vidare in i lägenheten finner du ett rymligt vardagsrum med en mysig sovalkov. Vardagsrummet är ljust och luftigt, vilket skapar en avslappnande atmosfär. Sovalkoven ger en bekväm plats att koppla av eller använda som sovutrymme på natten. Det är en flexibel lösning som ger möjlighet till både umgänge och avskildhet. Badrummet är helkaklat och utrustat med moderna bekvämligheter. Stilrent kök med exklusiva materialval! Genomgående parkettgolv och ljusa väggar i hela bostaden.

Bostadsrättsföreningen Malmen är en solid föreningen med mycket god ekonomi. Totalt består den utav 42 bostadsrätt och flertalet lokaler som hyrs ut. Värt att nämna är att bredband ingår i den avgiften. I föreningen finns även en övernattningslägenhet som enkelt bokas av föreningens medlemmar samt ett gym!

Lägenheten är belägen på Torpa i Jönköping, vilket är ett populärt och eftertraktat område. Här finns närhet till olika bekvämligheter såsom affärer, restauranger och kommunikationer. Dessutom erbjuder området grönområden och promenadvägar för den som uppskattar naturen. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters cykelavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University). Föredrar man buss går linje 1 och 3 precis utanför fastigheten.

Karta för Ekgatan 7B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-torpa-jonkopings-kommun-ekgatan-7b-20271919

Avstånd till vatten: 500

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55338