Utgångspris: 1.350.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ekgatan 7A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 25,7 m²
  • Byggår: 1944

Bjurfors presenterar en rymlig bostad men i liten förpackning. Här bor man med förmånlig månadsavgift och hög trivselfaktor på lugnt men centralt läge. Ett billigt och bra boende med ”allt” inom gångavstånd. Helt perfekt för studenten, förstagångsköparen eller övernattaren.

Området omkring Torpa behöver ingen närmre presentation, utan ryktet har alltid talat väl om stadsdelen. Med promenadavstånd till city och naturskön miljö runt knuten kan man förstå varför. Denna adressen är dessutom lite speciell, här bor man på en undangömd och lugn gata men utan att göra avkall på några bekvämligheter. Kvarteren omkring erbjuder personliga butiker, restauranger, caféer och matbutiker. Även närhet till grönskande parkmiljö samt Jönköping citys utbud bara några kvarter bort. För den studerande har man en cykeltur på ca 6 min till högskolan.

Allt paketerat i omtyckta Brf Malmen med välskött fastighet, gedigen renoveringshistorik och solid ekonomi med låga skulder. Här kan du tryggt ansluta till en förening med engagerad styrelse, sunda framtidsvisioner och trevliga grannar.

Välkommen till Torpa och Ekgatan 7A, en klassisk stark adress med utmärkta förutsättningar för att uppleva det bästa av Jönköping.

Karta för Ekgatan 7A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-torpa-jonkopings-kommun-ekgatan-7a-21295020

Avstånd till vatten: 500

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55338