Utgångspris: 1 550 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ekgatan 3

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 24,8 m²
  • Byggår: 1944

Härifrån har man gångavstånd till det mesta, det finns en drös av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker och charmiga promenadstråk. För den som lever studentlivet eller jobbar i city men ändå vill bo tryggt är denna lägenhet perfekt belägen; Jönköping University och citypulsen ligger endast några minuter bort. En sådan här pärla i den eftertraktade stadsdelen Torpa behåller sin attraktion oavsett ekonomiska svängningar. Detta speglar sig i Brf Malmen’s låga månadsavgifter som legat långt under genomsnittet sedan länge.

Till lägenheten finns två förråd, ett på vinden och ett på källarplan. I byggnadens källare finns också ett gym, pingisrum, bastu och en ordentlig tvättstuga. Dessutom är det inte alltför svårt att säkra en egen parkeringsplats om så önskas.

När du kliver in genom entrén möts du av varma mahognytoner som harmoniserar med ljusa kontraster och skapar en trivsam, jordnära men ändå modern atmosfär. I hallen finner du praktiska utrymmen för klädavhängning samt en elegant garderob som har gott om plats för dina festkläder.

Lägenheten är funktionell med många anpassningsmöjligheter tack vare kvadratsmart planlösning. Möjligheten att kombinera en egen matplats, vardagsrum och sovområde kompromissar inte känslan av frihet och hemtrevnad, en perfekt balans som få ettor i denna storlek har.

Köket har genomgått en stilfull renovering och utmärks av vackra midnattsblå köksluckor, en spis med glaskeramikhäll, diskmaskin och en kombinerad kyl och frys. Med fönster precis bakom infrias ljus och öppen utsikt. Här ska det bjudas på!

Badrummet är helkaklat med fräsch interiör och erbjuder gott med förvaringsutrymme i form av en kommod och hyllor. Golvvärme finns också i badrummet som man kan njuta av under kalla vinterdagar.

Är du ute efter ett prisvärt boende i en trygg förening med låg skuldsättning så är denna välplanerade lägenheten för dig.

Kontakta mäklaren för en privatvisning eller mer information.

Karta för Ekgatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-torpa-jonkopings-kommun-ekgatan-3-20872355

Avstånd till vatten: 550

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55338