Utgångspris: 495 000 kr

Beskrivning av Fritidshus Ekerum Camping – Villavagn 22

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 30,1 m²
  • Byggår:

Villavagn om 30 m² med 6 bäddplatser. Allrum/kök, toalett/duschrum och 3 sovrum. Inkl. alla inventarier. Altan mot havet. Vagnen är från 2002.

Villavagnen/bostadsrätten ligger inom Ekerum Camping med fint läge invid lekplats och nära till hav och badstrand.

Här bor ni med ett trevligt läge, nära havet, naturen och all den service som finns på området. Men den stora fördelen är också att man ligger lite avskilt och får lugn och ro, härliga grönytor och bra solläge. Stugan säljs fullt möblerad och utrustad, här låser ni upp och börjar trivas från dag ett!

First Camp Ekerum är en av Ölands allra finaste campingplatser belägen på Ölands västkust mot Kalmarsund ca 1 mil söder om Borgholm och 2 mil norr om Ölandsbron.

Inom campingen finns en välsorterad sommarbutik med ett stort utbud av varor för vardag och fest. Ni finner även restaurang Eken som erbjuder à la carte, pizza och musikunderhållning under säsong. På Ekerum Camping & Stugor finns ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar. Invid campingen finns Ekerum med två kompletta 18-hålsbanor. Här finns även härlig natur och trevliga promenadstråk.

Precis runt knuten finns allt härligt som Öland har att erbjuda – underbara sandstränder, vacker natur, trevliga restauranger och utflyktsmål som Borgholm, Borgholms Slott, Solliden, Ölands Djur & Nöjespark, Kalmar mm.

Campingen drivs sedan i november 2021 av First Camp och uthyrning sker genom dem. Stugan ägs som en bostadsrätt med tillgång till den service och utbud som campingen erbjuder. Den tid som innehavaren inte själv utnyttjar sitt boende åtar sig campingen att hyra ut stugan till campingplatsens gäster, om du själv vill. Detta innebär att att boendet genererar intäkter till innehavaren. Det är även fritt att låna ut boendet till nära och kära.

Karta för Ekerum Camping – Villavagn 22

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-4rum-ekerum-borgholms-kommun-ekerum-camping-villavagn-22-21346654

Avstånd till vatten: 150

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38792